no comment
no comment
Ultima modificare făcută de RoManiac; 23rd June 2008 la 17:36. Motiv: completare
Eu unul imi mentin parerea, ce s-a intamplat cu pagina "Under construction" cea de toate zilele. Si eu am site-uri pe care le am in constructie si totusi nu fac o lista cu tot ceea ce o sa vinda respectivul site(muraturi, gogosari etc..) in ideea sa ma ridice googleul inainte sa am site-ul facut. Parca optimizarea unui site se facea la un site existent nu la ceva ce va veni.
Din cate stim noi structura unui site(complet cu toate alea) este complet diferit de 1 singura pagina cu keyword-uri in fata googleului.
Daca tot zici ca vinzi respectivele macar punei si tu un nr de tel, email, mess, ceva pe pagina cu keyworduri ca poate vroia cineva sa cumpere intre timp.
no comment
Ultima modificare făcută de RoManiac; 23rd June 2008 la 17:36.
Cu alte cuvinte aici recunosti ca faci spam
Cred ca iti ia mai mult sa faci o lista de cuvinte cheie ordonata si sortata decat sa pui un under construction
In concluzie cred ca am demonstrat un lucru si anume ca a face optimizare pentru unii == cu SPAM == optimizare mai devreme a site-ului == lipsa de respect pentru ceilalti.
Sa sti ca ai avea mari sanse daca te-ai face avocat, in felul asta a interpreta orice lege(regula etc..) dupa interesul si bunul plac ar fi ok si nu ai mai trezi "suspiciuni" printre oameni.
ok ce zici kaboo face spam?
eu zic ca face
am mai intrebat o data intr-un post mai sus.
si cred ca de fapt cuvantul spam s-a denaturat atat de mult incat foarte putini ii mai inteleg sensul
no comment
Ultima modificare făcută de RoManiac; 23rd June 2008 la 17:35.
prieteni dragi sincer spun ma bufneste rasul cand va aud. un lucru va spun clar si raspicat google nu face nimica. Eu am reclamat un sait de foarte multe ori pentru ca are cuvinte ascunse in footer nu doar pe index ci are in tot saitul si el este pe primul loc si eu sunt sub el pentru ca lucrez cinstit. Am asteptat si 6 luni de cand tot reclam si google nu a facut nimica.
Parerea mea este sa nu va mai certati de la aceste spamuri![]()
no comment
Parerea mea e ca este Keyword stuffing.
si eu care credeam ca a fost inchis subiectul asta...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)