Pai exista si optiunea de a ignora orice contact care nu il ai in lista.
Messages->Ignore List->Ignore anyone who is not on my messenger list.
Pai exista si optiunea de a ignora orice contact care nu il ai in lista.
Messages->Ignore List->Ignore anyone who is not on my messenger list.
si mesajele astea nesolicitate, din vina cui crezi ca apar? Iti spun eu, tot din cauza celor care isi fac publica adresa de e-mail pe site-uri cu anunturi, forumuri sau orice alte site-uri care cer la inregistrare o adresa de e-mail, bineinteles ca sunt si site-uri serioase care nu fac asa ceva, mai sunt si cele care inlocuiesc @ cu "[a]"
Eu am o bifa in messengerul meu, si o consider de aur:
Only accept messages from people on your list![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
ca tot se vorbeste despre asta, vin si eu cu un mic amanunt. O "metoda de promovare" gasita de anumite firme pentru anumite siteuri este urmatoarea. Clientul X trage ceva de pe un site, un fel de program, il instaleaza si in clipa urmatoare incep sa se trimita massuri care sa duca cu link catre siteul respectiv. Halal metoda..
Eu unul m-am saturat sa tot dau ignore la spammerii nenorociti pe Yahoo. Inchid fereastra, si cu asta basta.
Desi... daca ar inventa cineva un tool anti-mass pe Y! as fi primul care i-as face cinste cu o bere![]()
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
@thefam , ai deja solutia mai sus data de Cristian Mezei.
Doar ca eu nu folosesc Yahoo Messenger, si de multe ori clientii (care nu sunt la mine in lista) ma cauta prin aceasta cale.
Folosesc Pidgin (multi-protocol)
Daca luam in considerare spam-ul pe messenger imi era plina lista de ignorasa k dak bagi un id in lista iti asumi un "risc"
![]()
In fiecare dimineata ma asteapta cel putin 2-3 spamuri pe Yahoo Messenger. De fiecare data e vorba de ID-uri generate aleator, si fac reclama la diverse pagini adult sau alte chestii de genul.
Pana la un moment dat m-am chinuit sa le dau ignore, dar a doua zi apareau altele. Daca ID-urile Yahoo nu vor fi verificate mai serios, nu vom scapa de acest fenomen in veci.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)