Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 37

Subiect: TAG-mania sufoca Romania

Obelix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th October 2007
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    156
    Putere Rep
    34

Implicit TAG-mania sufoca Romania

Ok, inteleg, tagurile sunt noile doorway pages din anii 2000. E plin netul romanesc de blogeri care acuza hopa.ro & shit de spam dar nu-si fac update la softul de blog ca noua versiune nu are tag-uri.

Nu fac update la wordpress pentru că îmi plac tagurile mele şi până nu rezolvă problema la modul serios (spre exemple un mod de administrare) nu mă complic.
    omg, zoso.ro has been hacked! not! » zoso's blog

Ok, fiecare cat il duce capul si-l lasa obrazul. Dar totusi, si tu Vodafone?
    Search cloud
    abonament abonamente campus grup internet mms motorola nokia nokia 6300 nokia 6500 puncte loialitate samsung tarife telefoane vodafone
    Cod:
    <a href="/cautare/?search=abonament&amp;in=personal" class="cloud cloud_elem14">abonament</a> <a href="/cautare/?search=abonamente&amp;in=personal" class="cloud cloud_elem1">abonamente</a> <a href="/cautare/?search=campus&amp;in=personal" class="cloud cloud_elem0">campus</a> <a href="/cautare/?search=grup&amp;in=personal" class="cloud cloud_elem4">grup</a> <a href="/cautare/?search=internet&amp;in=personal" class="cloud cloud_elem9">internet</a> <a href="/cautare/?search=mms&amp;in=personal" class="cloud cloud_elem3">mms</a> <a href="/cautare/?search=motorola&amp;in=personal" class="cloud cloud_elem13">motorola</a> <a href="/cautare/?search=nokia&amp;in=personal" class="cloud cloud_elem2">nokia</a> <a href="/cautare/?search=nokia+6300&amp;in=personal" class="cloud cloud_elem8">nokia 6300</a> <a href="/cautare/?search=nokia+6500&amp;in=personal" class="cloud cloud_elem11">nokia 6500</a> <a href="/cautare/?search=puncte+loialitate&amp;in=personal" class="cloud cloud_elem5">puncte loialitate</a> <a href="/cautare/?search=samsung&amp;in=personal" class="cloud cloud_elem10">samsung</a> <a href="/cautare/?search=tarife&amp;in=personal" class="cloud cloud_elem6">tarife</a> <a href="/cautare/?search=telefoane&amp;in=personal" class="cloud cloud_elem12">telefoane</a> <a href="/cautare/?search=vodafone&amp;in=personal" class="cloud cloud_elem7">vodafone</a>
    Personal - Vodafone.ro

Ce urmeaza, hidden text? Penibil...

Bruzli este deconectat Administrator
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    25th April 2005
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    47
    Posturi
    980
    Putere Rep
    44

Implicit

Nu vad nici o problema la search cloud-ul vodafone (nu stiu daca numele e potrivit). Tag-urile lor nu cred ca vin din cautare - atunci ar fi spam, ci sunt sugestiile lor pentru cautare.

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

eu unul nu vad o problema in general cu sistemul de taguri;
    in unele cazuri imi e util, in altele clar se exagereaza cu el.. dar pana la urma.. daca nu iti place nu il folosesti;

iar faptul ca ar putea ajuta la pozitionarea in serp.. cu atat mai bine.. daca eu caut ceva anume.. si gasesc acel ceva in google sau in alt loc prin intermediul unui tag.. e foarte bine ca am gasit;

sunt de acord ca unii speculeaza pe tema asta, insa in orice directie sunt oameni de buna credinta care folosesc resursa respectiva in scopuri cat se poate de utile si nobile si sunt si "speculanti" - asta n-ar fi un motiv sa nu insistam pe elementele pozitive din fiecare domeniu in parte

zoso este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    10th September 2007
    Locaţie
    brasov
    Vârstă
    46
    Posturi
    326
    Putere Rep
    35

Implicit

eu folosesc tagurile pentru categorisirea continutului.

Kul
    Kul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th July 2005
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    47
    Posturi
    47
    Putere Rep
    38

Implicit

tag-urile e kul. e 2.0. e bune, bre, e pt user. baga-le pe unde ai ocazia sa le pui. mai multa organizare, mai multa eficienta.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th October 2007
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    156
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Bruzli Vezi Post
    Tag-urile lor nu cred ca vin din cautare - atunci ar fi spam, ci sunt sugestiile lor pentru cautare.
    Esti sigur?

abonament abonamente campus grup internet mms motorola nokia nokia 6300 nokia 6500 puncte loialitate samsung tarife telefoane vodafone
    Care erau sansele sa sugereze un cuvant si imediat pluralul? Sunt 100% sigur ca vin din cautare.

Atata timp cat servesti un motor de cautare cu content generat (de o cautare) e SPAM, chiar daca o faci constient sau nu. Nu conteaza al cui e contentul, al tau, al unui SE sau al directorului care-l ai. Daca ai si <meta name="Robots" content="index,follow" /> cum are Vodafone, e spam constient.

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    25th April 2005
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    47
    Posturi
    980
    Putere Rep
    44

Implicit

Toate au legatura cu continutul prezent pe site. Il consideram spam daca erau cautari care nu returneaza continut.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th October 2007
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    156
    Putere Rep
    34

Implicit

Nu conteaza daca returneaza sau nu continut, sunt pagini create pentru motoare de cautare. Adica spam.

In March 2007, Google warned webmasters that they should prevent indexing of internal search results because those pages are considered search spam.
    Search engine optimization - Wikipedia, the free encyclopedia

Search results in search results

Din Regulament pentru webmasteri:

Utilizaţi robots.txt pentru a preveni accesarea cu crawlere a paginilor din rezultatele de căutare sau a altor pagini generate automat care nu adaugă valoare mare pentru utilizatorii veniţi de la motoarele de căutare.
    Clar?

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    25th April 2005
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    47
    Posturi
    980
    Putere Rep
    44

Implicit

Eu consider search-cloud-ul vodafone o implementare utila pentru utilizator, nu o implementare pentru motoarele de cautare (daca era pentru motoarele de cautare se putea face mult mai bine). Greseala lor e faptul ca nu au exclus din robots.txt respectivele pagini (nu au robots.txt si probabil nici nu-i intereseaza).

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th October 2007
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    156
    Putere Rep
    34

Implicit

Nu-i intereseaza? In spam-ul ala meta-urile astea au ajuns singure?

Cod PHP:
    <meta name="Publisher" content="Green Pixel, www.greenpixel.ro" />
    <
    meta name="Robots" content="index,follow" />
    <
    meta name="revisit-after" content="5 days" /> 
    Cautare - Vodafone.ro

Cum spuneam, nu ma asteptam si la Vodafone, dar numele nu-i scuza.

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. e-Romania
    De big în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 48
    Ultimul Post: 26th March 2010, 09:27
  2. Top Romania
    De extremezone în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 23rd May 2008, 12:12
  3. Mda ... welcome to romania :P
    De assault în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 12