Okay , am ascultat si de alte sfaturi si pana la urma m-am decis sa postez cu curaj despre asta treaba.
Mi se da inspre lucru urmatorul site Dinamis Media Factory - Print in Timisoara la care trebuie sa lucrez. Problema mea este faptul ca inafara de content , descriere a firmei + alte detalii de pe pagina ( va dati voi seama ) exista partea de jos unde sunt listate categorii dintr-un director web dedicat in mare unei nise iar mai apoi orasului timisoara.
Aceste categorii sunt listate exact ca si in director , fiind defapt linkurile cu anchor catre director.Bun , pana aici nicio problema, se face peste tot link dinspre homepage inspre directoare. Problema mea este numele , contine cuvinte care se repeta in mai multe anchors. Categoriile sunt legate de domeniul paginii, adica nisa tipografie si sunt legate si regional , adica timisoara.
Problema mea, sa scot categoriile de acolo sa adaug alt content care sa cuprinda aceste categorii , insa sa fie ceva fluent, sau sa le las asa cum sunt si sa ma apuc de alte treburi mai importante ? Se poate considera spam? Este deranjant pentru utilizator ?
Astept sfaturi, daca se poate cu argumente.
Multumesc

Răspunde cu citat