Rezultate 1 la 10 din 54

Subiect: hopa.ro

Afișare hibrid

Obelix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th October 2007
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    156
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    De ce nu da nimeni modele de site-uri care au reusit fara spam?

Ptr. ca spam putem face toti...asa cum tot romanul poate face SEO, politica, fotbal si altele.

Dar sint oameni care reusesc facand lucrurile cum trebuie.
    Am luat primele 3 pagini din topul general Trafic.ro si in afara de editiile online ale unor ziare, nu am gasit nimic cu content de valoare.

De ce nu incerci tu sa dai exemple de succes fara spam (eJobs, Okazii, clubafaceri, iqads, etc), fotbal (gsp, prosport), warez (softpedia) sau circ (CanCan, Atac, etc)?

Pentru ca e ca si cum ai incerca sa castigi fair un maraton la care tu alergi cu pleaba pe jos si altii au biciclete. Teoretic, daca vrei adevarat poti sa castigi. Practic, realitatea e alta.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de Obelix Vezi Post
    De ce nu incerci tu sa dai exemple de succes fara spam (eJobs, Okazii, clubafaceri, iqads, etc), fotbal (gsp, prosport), warez (softpedia) sau circ (CanCan, Atac, etc)?
    Pentru ca site-urile care nu fac spam, nu ies in evidenta. Site-urile care fac spam, ies in evidenta.

Asta e si ideea multor raportari de spam pe diferita forumuri: toti stiu pe cei care fac, nu si pe cei care nu fac.

E mai usor sa faci, decat sa nu faci spam.

Faci o cautare pe Google iti sar rapid in ochi spamerii, dar cei care au continut tinzi sa crezi ca e un rezultat "normal".
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •