Intr-adevar , hopa.ro , incep sa bata recorduri la spam-ul romanesc , dar sa zicem ca prin absurd voi a-ti detine hopa.ro si a-ti vedea efectele site-ului.
Ce-ati face atunci ?
Am luat primele 3 pagini din topul general Trafic.ro si in afara de editiile online ale unor ziare, nu am gasit nimic cu content de valoare.
De ce nu incerci tu sa dai exemple de succes fara spam (eJobs, Okazii, clubafaceri, iqads, etc), fotbal (gsp, prosport), warez (softpedia) sau circ (CanCan, Atac, etc)?
Pentru ca e ca si cum ai incerca sa castigi fair un maraton la care tu alergi cu pleaba pe jos si altii au biciclete. Teoretic, daca vrei adevarat poti sa castigi. Practic, realitatea e alta.
Pentru ca site-urile care nu fac spam, nu ies in evidenta. Site-urile care fac spam, ies in evidenta.
Asta e si ideea multor raportari de spam pe diferita forumuri: toti stiu pe cei care fac, nu si pe cei care nu fac.
E mai usor sa faci, decat sa nu faci spam.
Faci o cautare pe Google iti sar rapid in ochi spamerii, dar cei care au continut tinzi sa crezi ca e un rezultat "normal".
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Printre situri care au succes fara a face spam ar fi : clopotel.ro sau bascalie.ro
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Pai e foarte simplu...orice spammer, care gaseste o reteta de "succes", incepe sa o multiplice...exact ce fac detinatorii hopa acum (vezi reteaua de site-uri).
Castiga mult mai mult pe termen scurt, si are mai multe sanse sa ramana cu ceva in picioare, in cazul in care unul sau mai multe din site-uri vor fi lovite..
Intre timp, culeg roadele, si probabil nutresc la alte marsavii.
mdeah, isi fac subdomenii in prostie, ca sa aibe cu ce spama...
Hopa.ro face SPAM de mai mult timp. I-am raportat de cate ori imi aparea site-ul la cautari, de exemplu, am cautat "rihanna shut up and drive" -> www . hopa . ro/tag/Rihanna+shut+up+and+drive
E foarte enervat dar momentan nu avem ce-i face.
Ma intrebam totdeauna cum se face acest lucru - tehnic vorbind
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)