Ce parere aveti de metoda asta de a insira cuvinte intr-un site, aici se pare in toate paginile. Poate fi considerat spam sau nu? infiintaridefirme.ro
A se vedea partea de jos a paginii.
Ce parere aveti de metoda asta de a insira cuvinte intr-un site, aici se pare in toate paginile. Poate fi considerat spam sau nu? infiintaridefirme.ro
A se vedea partea de jos a paginii.
"Cuvinte si fraze frecvent cautate:" (in google!)
sunt puse strict cu un scop. pentru motorul de cautare.. eu abia vad sa le citesc. e spam!
spam! si nu stiu pe ce link de pe acolo am apasat sau ce am facut ca ma aruncat in simpatie .ro![]()
ce spam nesimtit. la primu click te arunca pe simpatie.ro
Pana si titlul paginii e spam. E doar o insiruire de keywords in loc de o descriere succinta.
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
Este spam toata ziua.
Este un site care se baga in fata dar nu ofera valoare. Vizitatorii observa usor acest lucru:
la 1200 accesari sunt doar 3400 de rasfoiri de pagini. Vizitatorul intra vede despre ce e vorba si iese. Pierde 1 minut din viata lui si nu mai calca pe acolo.
Este adevarata si legatura puternica spre simpatie.ro
Oare proprietarul site-ului : Cabinet de avocat "Jalba Mihai-Narciss" stie si/sau este de acord cu webmasterul sau ?
Pariez ca proprietarul nu are nici cea mai mica ideea ca este foarte aproapoe de a fi eliminat din indexul Google. Presupun ca i-a cerut "webmasterului" pe langa realizarea sitului si "optimizare seo" iar acesta a facut murdariile care se vad, pentru a obtine cateva rezultate rapide si a-i lua ochii proprietarului: bad! bad! bad!
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)