Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 25

Subiect: 2 spamuri ;)

pustiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    28th April 2006
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    45
    Posturi
    160
    Putere Rep
    37

Implicit

lunatique - noi cei de aici tocmai asta incercam sa facem. Sa invatam unii de la altii sa ne promovam siteurile corect. SEO - search engine optimization... optimizeaza corect si nimeni nu are treaba cu tine.
    Dar ce faci daca tu optimizezi pana nu mai poti si te trezesti ca inaintea ta in cautari e un site care e acolo nu pentru ca are continut concludent ci pentru ca face spam. Scuza-ma... dar eu unul nu o sa ma duc sa il caut pe domnul care a facut acel site si sa il rog frumos sa scoata spamul din pagina ci ma duc direct la google chiar daca nu imi face deloc pl,acere sa ii "dau in gat" pe altii. Stai oricum linistit, pentru ca cei care fac acele site-uri sunt constienti ca ceea ce fac nu e bine si ca se supun unui risc.
    E drept ca si google are partea sa de vina si ar trebui la cat e de "destept" sa isi mai dea seama si singur, dar asta e o alta poveste.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de Seo_clean Vezi Post
    Este adevarat ca google te invata sa nu pui ceva in site de care nu ti-ar conveni sa afle concurenta ta directa. Foarte bun principiul Dar nu uitati ca in afara de afacerea dvs. in care sunteti beneficiar de google mai sunteti si dvs persoana care are nevoie de un material, de un telefon la maternitate sau ce parere au cei ce au fost la hotelul Marignon inainte de a comanda dvs. cazarea acolo. Google are o functie sociala in Romania. Hai sa o pastram asa.
    Deacord, Seo_clean(!!??!!), si eu sint de parere ca ar trebui sa lasam toti spamerii sa profite de cautari si de useri, ptr ca nu se stie...vreodata..vreun doctor care spameaza o sa ma opereze si in momentul operatiei voi fi exorcizat cu presiunile acestui doctor care va folosi bisturilul ca pe o unealta binefacatoare a societatii care se ajuta de rezultatele dupa cautari in Google.

As sugera sa un faceti confuzii. Societatea asta in care traim (buna, rea ... cum o fi ea) are nevoie atitudini corecte, care se ghideaza dupa reguli...si nu dupa nevoile bolnave ale unor webmasteri care iau banii pe promisiuni si pe necunostinta altora.

pustiu, lunatique???!!
    Felicitari pentru post si atitudine.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Seo_clean este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    64
    Posturi
    167
    Putere Rep
    35

Implicit Stau prost cu comunicarea ?

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Deacord, Seo_clean(!!??!!), si eu sint de parere ca ar trebui sa lasam toti spamerii sa profite de cautari si de useri, ptr ca nu se stie...vreodata..vreun doctor care spameaza
    ESTE EXACT PE DOS ce spun eu si sunt total de acord cu dvs. Dimpotriva trebuie sa curatam google de spamuri daca avem nevoie de un doctor. Altfel faci search la doctor maternitate si dai de altceva
    Mai mult cauti in motoare Dallas News si in loc sa dai de un ziar dai de o prostituata ce se numeste Dallas care iti impartaseste noutatile ei nocturne

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

ESTE EXACT PE DOS ce spun eu si sunt total de acord cu dvs. Dimpotriva trebuie sa curatam google de spamuri daca avem nevoie de un doctor. Altfel faci search la doctor maternitate si dai de altceva
    Mai mult cauti in motoare Dallas News si in loc sa dai de un ziar dai de o prostituata ce se numeste Dallas care iti impartaseste noutatile ei nocturne
    Atunci, nu pot intelege deloc mesajele pe care le postati. Ptr. ca si pe celalalt l-am inteles foarte greu.
    Sa fie nivelul meu redus de intelegere ori exprimarea dumneavoastra putin...ocolitoare?
    Oricum, mesajul acestui post asta l-am lamurit.

roadrunner este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    2nd November 2006
    Vârstă
    47
    Posturi
    60
    Putere Rep
    36

Implicit Ptr lunatique

Iti voi da un contra-exemplu cat se poate de serios (adica ce inseamna no spam in motoarele de cautare):
    timp de un an si jumatate am facut munca de documentare,analiza si implementare de algoritmi de optimizari de costuri ... Eh, imagineaza-ti ca cel putin pe acest domeniu nu se face spam ..
    La un an si jumatate de munca de documentare de acest tip cat timp crezi ca as fi pierdut daca 30-40% din rezultatele cautarilor mele ar fi insemnat spam? ...

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    64
    Posturi
    167
    Putere Rep
    35

Implicit Degeaba Sandossu

Citat Postat în original de sandossu Vezi Post
    ia uitati ce e scris cu alb in footer:
    cecif.ro
    francizor.ro
    rfc.ro

ii raportam?
    Sandossu ne-a aratat 3 situri cu cuvinte ascunse in 20 aprilie. Suntem in iunie si din cite vad baietii zburda in continuare iar Seopedia merge din succese teoretice in succese la fel de teoretice.

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Thumbs down

Sandossu ne-a aratat 3 situri cu cuvinte ascunse in 20 aprilie. Suntem in iunie si din cite vad baietii zburda in continuare iar Seopedia merge din succese teoretice in succese la fel de teoretice.
    Asta pentru ca intelegi tu gresit menirea comunitatii.
    Ti-am mai zis ca nu sintem politie web si ca nu avem nici o putere in a indrepta unele lucruri.

Se fac raportari, daca Google le revizuieste sau nu...e proglema lor.

Cred ca intelegi gresit ce se intampla aici.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    64
    Posturi
    167
    Putere Rep
    35

Implicit Care e menirea comunitatii Krumel ?

Asta pentru ca intelegi tu gresit menirea comunitatii.
    Cred ca intelegi gresit ce se intampla aici.
    Eu inteleg ca o Comunitate in afara de a apara interesele individuale ale membrilor lor apara interesele generale din businessul pe care il fac - implicit consumatorii
    Poate ma insel dar problema comunitatii este ca nu are standarde inalte.
    Ce se intimpla aici Krumel ?
    Se intimpla ca atunci cind spamuitorii manelisti de la talcioc.net sint

ingaduiti pentru... Ne pare rau... Acest mesaj intr-adevar este

spam.Tactu mare dezbracat in chiloti <tactumare@batraniinchiloti.com>

pentru ca sunt funny pentru Ferentari si ne-am descretit fruntea un minut ?

Se intimpla ca Lunatique sa spuna Nu te supara dar de ce sa-i

raportezi ? Chiar n-ai ce face ?

Eu cred ca miile de domni SEO toti sub 30 ani din Romania care iau o

groaza de bani pentru SEO si cistiga mai bine decit un chirurg umbla si cu blueHat in loc de WhiteHat si e mai important pentru ei o spamuiala mica in loc sa munceasca din greu pentru promvarea corecta a clientilor. E treaba lor, dar cind google penalizeaza un site cel ce are de pierdut are clientul.,

Daca dvs nu puneti standarde strinse in profesie atunci chatul dvs aici

se poate muta pe sentimente.ro si nu are legatura cu SEO decit ca

puneti un hyperlink profesional. Ingaduinta dvs ma sperie.
    Ce parere aveti de hei.ro ?
    Daca sunt ingaduiti vor aparea inca 20 de site-uri la fel care ne vor intoxica cautarile. Sau nu e asa ?

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Poate ma insel dar problema comunitatii este ca nu are standarde inalte.
    Ce se intimpla aici Krumel ?
    Standarde inalte, in conceptia ta se refera la politie web?

Am mari probleme in a intelege mesajele tale. Sari de la un subiect la altul, fara argumente pe care oricare user de aici sa pe poata vedea si apoi discuta.

Vrei sa facem aici tribunalul web spamerilor? Sau incerci sa te revolti pe cei care fac spam cu standarde inalte?
    Defineste standarde inalte....

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    64
    Posturi
    167
    Putere Rep
    35

Implicit 3 raspunsuri la o intrebare

Standarde inalte, in conceptia ta se refera la politie web?

Am mari probleme in a intelege mesajele tale. Sari de la un subiect la altul, fara argumente pe care oricare user de aici sa pe poata vedea si apoi discuta.

Vrei sa facem aici tribunalul web spamerilor? Sau incerci sa te revolti pe cei care fac spam cu standarde inalte?
    Defineste standarde inalte....
    Cred ca doar ai baleiat textul.Reciteste-l te rog.

1 Daca nu doriti "tribunal" "politie" web atunci scoateti pur si simplu categoria spam made in ro iar viata va fi mai usoara

2 Standarde inalte pt seocomunitymadeinro:
    Mi se pare util sa popularizam site-urile, proprietarii(poate inocenti) si webmasterii spamari inainte de a-i bana google (daca o va face vreodata). Astfel le dam sansa proprietarilor sa se sesizeze, iar webmasterilor sa-si schimbe stilul cu rezutatul ca noi userii sa nu fim intoxicati la search.
    Avem cu totii nevoie de un google mai curat in limba romana.
    Trebuie sa curete google totul in casa noastra ? Noi nu facem nimic?

3 Nu ma revolt contra celor ce fac spam inalt (oare exista asa ceva?) (tot ce este la noi a mai facut altcineva in Singapore, ca doar nu am inventat noi furaciunea )

Vrei exemple de spam altfel ?
    astazi doua:

3A Se scrie in site: Pagina noastra Krakadil.ro este pe primul loc in Google la cuvintul krakadil !
    Se va indexa rapid. (Google isi indexeaza numele ) Asta pina se prinde Google...

3B Scrii pe site-ul tau 2,3 articole despre viata krakadililor. Apoi
    scrii un alt articol in wikipedia in limba romana despre krakadili si faci trimitere la articolele din site-ul krakadil.ro
    Wikipedia in engleza are Disallow dar in romana sau germana nu are. Deocamdata.
    Ce vreau sa spun:Nu fur portofele in tramvai din motive etice si nu deoarece nu as avea talent.Pot sa imi cistig traiul si corect .Panimaiesh ?
    Ultima modificare făcută de Seo_clean; 12th June 2007 la 09:24.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Spamuri
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 18th July 2007, 16:58

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •