Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 25 din 25

Subiect: 2 spamuri ;)

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Imi pierd timpul...

Daca ai ceva de postat pe sectiunea de spam, posteaza. Daca nu..lasa lectiile pentru alta generatie.

Am explicat pe 4 topicuri ce e Seopedia in raport cu web spamul.
    Nu ai nici un exemplu postat pe forum, in schimb aduci explicatii despre ce si cum. Am explicat ca sint topicuri care corespund cererii tale si sint care nu corespund.

Inceteaza cu explicatiile astea fara rost. Daca ai ceva de raportat..raporteaza.
    Multa filozofie pentru lucruri deja stiute de multi de aici.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Seo_clean este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    64
    Posturi
    167
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Imi pierd timpul...

Nu ai nici un exemplu postat pe forum,
    Nu iti mai pierde timpul. Ignora-ma
    eafacere cu utilaje geam termopan, hei.ro cu tot ce face sunt prea absconse ? Vad ca doar amaritii cu cuvinte ascunse de la sapinta pe care i-am dat exemplu sau cei de la infiintarifirme merita comentarii.

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Seo_clean, dupa cum observi...sau poate nu observi..noi facem topicuri speciale pentru fiecare site. In posturi facem cate un print screen cu dovada spamului, eventual un TXT cu codul sursa.

Tu ai postat 2 copy/pasturi si un comentariu haotic.

Iti tot repet, nu inteleg nimic din ceea ce postezi. Oamenii de pe forum au un fel de a posta topicurile de web spam, respectand o regula interioara.

Nu iti atingi scopul cu niste comentarii fara argumente. Ai dat 2 exemple, explicate haotic si vrei sa revolutionezi Seopedia cu un nou mod de atitudine, eventual sa iti urmeze toti sfatul in ceea ce priveste modul de a raporta si instiinta proprietarii.

Dar unii dintre noi au modul lor de a posta, raporta, actiona in astfel de cazuri.

Nu eticheta o comunitate care nu iti impartaseste parerile, dupa felul tau de a gandi.

Nu sintem tribunal sau politie web....postarile de web spam sint pentru a lua la cunostinta site-uri, firme si proprietari care practica web spamul...si pentru a raporta aceste site-uri catre Google. Daca Google tine conte de raportari...vom vedea..unii au vazut deja.

As dori sa incetezi polemica pe subiecte neclare (clare doar tie) si sa incepi sa postezi ca toti ceilalti cazuri clare cu argumente.

Daca nu..probabil dorinta de a fi ignorat iti va fi indeplinita de comunitate. Ai o problema in modul de comunicare si exprimare in cadrul Seopedia.

Seo_clean este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    64
    Posturi
    167
    Putere Rep
    35

Implicit

Bine domnu Krumel
    La fel ca nevasta-mea vad ca dvs aveti intotdeauna dreptate si nu imi aduceti nici o circumstanta atenuanta.
    Ceilalti, cei care citesc cu atentie au inteles despre ce e vorba. Dvs doriti printscrinuri pentru a raspunde la obiect. Inteleg ca din punctul dvs de vedere sunt cel mai rau vizitator de seopedie. Nobody's perfect.
    Ultima modificare făcută de Seo_clean; 12th June 2007 la 11:00.

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de Seo_clean Vezi Post
    Bine domnu Krumel
    La fel ca nevasta-mea vad ca dvs aveti intotdeauna dreptate
    Ceilalti, cei care citesc cu atentie au inteles despre ce e vorba. Dvs doriti printscrinuri pentru a raspunde la obiect. Inteleg ca din punctul dvs de vedere sunt cel mai rau vizitator de seopedie. Nobody's perfect.
    Deja am ajuns pe taramuri subtiri. Tot respectul pentru nevasta dumneavoastra. Ne-am nimerit 2 care sa avem intotdeauna dreptate. Asta nu ar trebui sa va dezamageasca.

Nu e vorba de dreptate, decat daca ceea ce faci are un rezultat favorabil.

Avem un mod de comportament impus de un regulament si de un fel de a fi pe acest forum.

Nu sinteti "cel mai rau vizitator de seopedie", ci doar putin inadaptat. Asta se rezolva cu rabdare din partea noastra.

And yes...nobody's perfect...we all are human. Some of us.

Succese..si tineti postarile la subiect si cu dovezi.

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Spamuri
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 18th July 2007, 16:58

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •