2 mailuri am primit de la astia..
2 mailuri am primit de la astia..
Ultima modificare făcută de Krumel; 19th March 2007 la 17:22.
pai mai bogdi99, si tu pui acum toate emailurile in txt-ul ala ca sa le poata lua si altii cand vor ca sa primesti si mai multe spammuri? Editeaza please fisierul si scoate randul cu emailurile
nu stiu cum sa editez fisierul atasat... ca nu ma mai lasa... doar textul mesajului
mersi
mda ... site-ul ala e al meu
asta este sunt la inceput .. n-am stiut care e treaba... nu mai dau mailuri!
credeam ca nu poate fi considerat spam pentru ca: adresele de mail le-am luat de pe un site public, nu mi-am ascuns identitatea, prezint o oferta care este adevarata.
scuze daca am deranjat pe cineva!
au fost si unele scapari cu BCC-ul. nu eu personal am trimis mailurile..
Pai dupa mine asta nu e scuza, e prostie. Sau ca sa nu fiu dur atunci pot spune rea vointa si SPAM. Citezi o lege care te acuza nu te apara? Esti constient da?
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
mmariusel, eu am avut bunul simt sa-mi cer scuze. nu stiam despre treaba asta cu spam-ul. totusi ai putea sa folosesti si tu un limbaj mai frumos ca nu ti-am facut tie nimic, n-am facut rau nimanui. Rea vointa ? nici gand...
am avut bunul simt si am intrat totusi aici, dar se pare ca am facut o greseala. salut, i`m out of this forum!
ciao
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)