2 mailuri am primit de la astia..
2 mailuri am primit de la astia..
Ultima modificare făcută de Krumel; 19th March 2007 la 17:22.
pai mai bogdi99, si tu pui acum toate emailurile in txt-ul ala ca sa le poata lua si altii cand vor ca sa primesti si mai multe spammuri?Editeaza please fisierul si scoate randul cu emailurile
![]()
nu stiu cum sa editez fisierul atasat... ca nu ma mai lasa... doar textul mesajului
mersi
mda ... site-ul ala e al meu
asta este sunt la inceput .. n-am stiut care e treaba... nu mai dau mailuri!
credeam ca nu poate fi considerat spam pentru ca: adresele de mail le-am luat de pe un site public, nu mi-am ascuns identitatea, prezint o oferta care este adevarata.
scuze daca am deranjat pe cineva!
au fost si unele scapari cu BCC-ul. nu eu personal am trimis mailurile..
Pai dupa mine asta nu e scuza, e prostie. Sau ca sa nu fiu dur atunci pot spune rea vointa si SPAM. Citezi o lege care te acuza nu te apara? Esti constient da?
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
mmariusel, eu am avut bunul simt sa-mi cer scuze. nu stiam despre treaba asta cu spam-ul. totusi ai putea sa folosesti si tu un limbaj mai frumos ca nu ti-am facut tie nimic, n-am facut rau nimanui. Rea vointa ? nici gand...
am avut bunul simt si am intrat totusi aici, dar se pare ca am facut o greseala. salut, i`m out of this forum!
ciao
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)