10th February 2014, 14:53
4 out of 5 members found this post helpful.
Holy grail in seo ...
contact@anuntulmagic.ro
Va propunem o SRATEGIE NOUA de promovare pe piata online, testata, foarte eficienta si cu rezultate rapide prin care puteti urca siteul sistemedesupraveghere.com in primele pagini Google!
Cum procedam :
Inscriem siteul dvs in 300 directoare web folosind ARTICOLE UNICE si originale la fiecare director web in parte. Mai exact: titluri, descrieri, cuvinte cheie diferite in fiecare director web.
Vom cauta in Google toate expresiile si cuvintele cheie folosite pe domeniul siteului dvs.
Vom "scutura" si siteurile similare (concurente) cu sistemedesupraveghere.com, pentru a gasi noi expresii cheie, si pentru a intregi descrierea siteului in Google.
Vom modela expresiile gasite in toate formele in care acestea pot fi cautate in limba romana. ex: imprimanta second-hand , imprimante sh, imprimanta sh pret, imprimante secondhand pret, etc...
Vom combina titlurile, descrierile si keyword-urile intre ele, astfel incat sa putem genera 300 de articole UNICE.
In fiecare director web, siteul dvs. va avea un link cu transfer de pageRank, si cu o descriere UNICA si originala. Din algoritmii de indexare "Penguin" si "panda" s-a demonstrat ca Google adora continutul unic si original, si uraste textele duplicate sau copiate de la un site la altul.
Bonus! Vom posta un anunt publicitar in 300 siteuri de anunturi in paralel cu inscrierea in directoare a siteului tau. Astfel grabim urcarea in primele pagini Google atat prin linkuri directe catre site-ul tau, cat si cu ajutorul altor siteuri de anunturi vechi , consacrate si bine indexate de Google.
Veti vedea rezultate imediate si sigure. Siteul dvs va creste treptat si continu in paginile Google si veti avea o crestere de vizitatori si clienti in cel mai scurt timp.
Incepe acum! Fii cu un pas inaintea concurentei!
Un serviciu pus la dispozitie de platforma Anuntul Magic. Acest serviciu este efectuat de operatori umani si nu de programe automate!
Cu stima,
INSCRIERE IN DIRECTOARE
0232.247.213
10th February 2014, 15:03
2 out of 2 members found this post helpful.
Am mai auzit de oameni pe care sa-i cheme Mercedesa, Brusli, Renolt, dar de "INSCRIERE IN DIRECTOARE" nu am mai auzit niciodata...
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu
profil medical.
10th February 2014, 17:14
1 out of 1 members found this post helpful.
era cu link numele, dar l-am scos

Postat în original de
matei
Am mai auzit de oameni pe care sa-i cheme Mercedesa, Brusli, Renolt, dar de "INSCRIERE IN DIRECTOARE" nu am mai auzit niciodata...
10th February 2014, 17:44
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
pmo
era cu link numele, dar l-am scos
Scuze pentru negativ, am crezut ca iti promovezi tu serviciile aici in modul ala
Am dat un +, ca sa anulez.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu
profil medical.