Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Holy grail in seo ...

pmo
    pmo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    2nd June 2006
    Posturi
    49
    Putere Rep
    37

4 out of 5 members found this post helpful.

Implicit Holy grail in seo ...

contact@anuntulmagic.ro
    Va propunem o SRATEGIE NOUA de promovare pe piata online, testata, foarte eficienta si cu rezultate rapide prin care puteti urca siteul sistemedesupraveghere.com in primele pagini Google!

Cum procedam :

Inscriem siteul dvs in 300 directoare web folosind ARTICOLE UNICE si originale la fiecare director web in parte. Mai exact: titluri, descrieri, cuvinte cheie diferite in fiecare director web.
    Vom cauta in Google toate expresiile si cuvintele cheie folosite pe domeniul siteului dvs.
    Vom "scutura" si siteurile similare (concurente) cu sistemedesupraveghere.com, pentru a gasi noi expresii cheie, si pentru a intregi descrierea siteului in Google.
    Vom modela expresiile gasite in toate formele in care acestea pot fi cautate in limba romana. ex: imprimanta second-hand , imprimante sh, imprimanta sh pret, imprimante secondhand pret, etc...
    Vom combina titlurile, descrierile si keyword-urile intre ele, astfel incat sa putem genera 300 de articole UNICE.
    In fiecare director web, siteul dvs. va avea un link cu transfer de pageRank, si cu o descriere UNICA si originala. Din algoritmii de indexare "Penguin" si "panda" s-a demonstrat ca Google adora continutul unic si original, si uraste textele duplicate sau copiate de la un site la altul.

Bonus! Vom posta un anunt publicitar in 300 siteuri de anunturi in paralel cu inscrierea in directoare a siteului tau. Astfel grabim urcarea in primele pagini Google atat prin linkuri directe catre site-ul tau, cat si cu ajutorul altor siteuri de anunturi vechi , consacrate si bine indexate de Google.

Veti vedea rezultate imediate si sigure. Siteul dvs va creste treptat si continu in paginile Google si veti avea o crestere de vizitatori si clienti in cel mai scurt timp.

Incepe acum! Fii cu un pas inaintea concurentei!

Un serviciu pus la dispozitie de platforma Anuntul Magic. Acest serviciu este efectuat de operatori umani si nu de programe automate!

Cu stima,
    INSCRIERE IN DIRECTOARE
    0232.247.213

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Am mai auzit de oameni pe care sa-i cheme Mercedesa, Brusli, Renolt, dar de "INSCRIERE IN DIRECTOARE" nu am mai auzit niciodata...
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Daca ati observat, este postat la "Spam made in RO", dar vad ca omul si-a luat deja un negativ . Si cred ca nu de la domnul "INSCRIERE IN DIRECTOARE"....
    Deci nu sunt serviciile oferite de el, semnaleaza un spam.
    Eu le-as trimite vreo 300 de mesaje in care le-as spune ca nu sunt interesat de serviciile lor. Daca mai fac inca 10 chestia asta, le piere cheful de spam...
    Urasc spamul!

pmo
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    2nd June 2006
    Posturi
    49
    Putere Rep
    37

Implicit

- cred ca am luat gratuit... ciudat este ca a venit pe mailul de contact pentru 3-4 domenii expirate

pmo
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    2nd June 2006
    Posturi
    49
    Putere Rep
    37

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

era cu link numele, dar l-am scos
    Citat Postat în original de matei Vezi Post
    Am mai auzit de oameni pe care sa-i cheme Mercedesa, Brusli, Renolt, dar de "INSCRIERE IN DIRECTOARE" nu am mai auzit niciodata...

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de pmo Vezi Post
    era cu link numele, dar l-am scos
    Scuze pentru negativ, am crezut ca iti promovezi tu serviciile aici in modul ala Am dat un +, ca sa anulez.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

pmo
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    2nd June 2006
    Posturi
    49
    Putere Rep
    37

Implicit

apreciem

lancetti este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    184
    Putere Rep
    32

Implicit

Anuntul Magic a fost acum 4-5 ani un serviciu foarte bun prin care putea-i sa-ti vinzi foarte rapid un serviciu sau un produs, detineau una dintre cele mai mari retele de site-uri de anunturi din Romania si pretul era extrem de bun 9 euro +TVA.
    VAND ARTICOLE PE RETEA DE BLOGURI si ofer SERVICII DE SEO COPYWRITING pentru campaniile tale

teodor98 este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd July 2012
    Locaţie
    GB
    Posturi
    149
    Putere Rep
    0

Implicit

lancetti:de acord cu tine,
    insa daca tot se vorbeste despre anuntul magic,sa spun si eu ceva:de la un timp am vazut ca primesc mailuri cu oferte de la ei..adresate clientilor mei, nu mie! (am folosit de citeva ori serviciile lor pentru citeva proiecte), oferta lor era cam asa..spuneau ce-au facut pentru clientul respectiv si ca acum isi deversifica serviciile oferind si SEO parca (am sters imediat mesajul..suparat).Asta m-a cam suparat..Nu mi se pare corecta strategia lor, eu apelez la serviciile lor, platesc iar ei dupa un timp imi contacteaza clienti scriindu-mi mie! (foloseau adresa de mail pe care le-am dat-o pentru contact)Mi se pare cam un pic de lipsa de fair-play!
    Pacat ca numai am mailurile sa le fi postat aici!
    Ultima modificare făcută de teodor98; 11th February 2014 la 19:02. Motiv: completare

lancetti este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    184
    Putere Rep
    32

Implicit

teodor98 sunt disperati sa faca profit
    VAND ARTICOLE PE RETEA DE BLOGURI si ofer SERVICII DE SEO COPYWRITING pentru campaniile tale

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 7th July 2012, 12:36

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •