http://www.google.com/contact/spamreport.html
linkul e asta - dar problema e ca, google nu prea are timp sa verifice toate paginile reportate, deci sunt sanse slabe sa fie blocat...
http://www.google.com/contact/spamreport.html
linkul e asta - dar problema e ca, google nu prea are timp sa verifice toate paginile reportate, deci sunt sanse slabe sa fie blocat...
heh. Eu am facut zeci de raportari. Degeaba.![]()
Cu stima,
Razvan Pop
Asta e ...
Eu nu sunt de acord nici cu spamul practicat de aceste siteuri insa nici nu sunt de acord cu "datu' in gat" ... este treaba lor ... si daca gugal sau altii nu se sinchisesc, este iar treaba lor ... Asta ar fi culmea, sa ne transformam noi in justitiarii netului... parerea mea... cred ca o listare in forum e de ajuns...
Si ma mai intreb ceva... oare cati din cei inregistrati pe acest forum nu au folosit sau folosesc aceasta tehnica... ?? au curaj sa se "autodenunte" ?
Eu recunosc ca am folosit ... punct
Eu nu am folosit si nici nu o sa folosesc .
Aha, ce sa ne bagam noi...
Daca vezi ca cineva greseste nu-l dam la politie - norocul lui ca nu l-a prins? Mai bine incercam si noi, poate scapam si noi.
Astfel de comportament si gandire nu e sanatoasa.
Aceasta sectiune s-a facut cu scopul de a scoate in evidenta site-urile care fac spam si pe cei care "optimizeaza" aceste site-uri.
Daca un proprietar de astfel de site ar sti la ce se expune... nu ar alege sa lucreze cu o firma care practica asemenea metode.
Cu stima,
Razvan Pop
Majoritatea proprietarilor nu au habar ce inseamna web and stuff. Ei aleg sa lucreze cu cine vine primul pe canalul potrivit si cu un pret cit se poate de mic.Originally posted by Razvan Pop
[b]Daca un proprietar de astfel de site ar sti la ce se expune... nu ar alege sa lucreze cu o firma care practica asemenea metode.
Commander Bond
Ce am observat este ca lumea se inghesuie mai mult unde sunt preturi mai mari..si nu generalizez pt net, oriunde.Originally posted by bond
[b]Ei aleg sa lucreze cu cine vine primul pe canalul potrivit si cu un pret cit se poate de mic.
Anul trecut pe plaja in mamaia s-au deschis mai multe discoteci, unde se ducea lumea? la aia mai scumpi...de ce, era acelas confort si servire... se pare ca au mai multa siguranta unde platesc mai mult...
Stupid Romanians ..... atata zik
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)