Screenshot mai jos.
Nu numai ca face spam cu H1-uri, dar foloseste acel text pt a influenta targetarea ad-urilor Adsense, pt cuvinte "high-paid".
Detinatorul este membru in acest forum.
Screenshot mai jos.
Nu numai ca face spam cu H1-uri, dar foloseste acel text pt a influenta targetarea ad-urilor Adsense, pt cuvinte "high-paid".
Detinatorul este membru in acest forum.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
te rog sa citesti cat mai repede replica mea la acuzatiile aduse de tine :
Cristian...esti un baiat bun si te respect pentru asta...cand am vazut ceea ce ai scris si in thread-ul celalalt am crezut si sperat ca nu e vorba despre mine, dar se pare ca este. Si acum vin cu explicatia:
Folosesc pe site-ul meu Diversite un CMS care poarte numele de Xoops. Ei bine dragul meu Cristian, acest Xoops foloseste diverse module pentru usurinta in munca administratorului.Chiar si eu am realizat un astfel de modul pe care l-am si pus la dispozitia utilizatorilor de xoops (se numeste SwfPlayer si sunt mandru de el). Ideea este alta : ceea ce imi arati tu in screenshot nu este altceva decat un modul pentru xoops care se numeste ol_video si este practic embeded in xoops-ul meu ...se conecteaza la http://www.onlineludhiana.com/portal...les/ol_videos/ si de acolo sustrage acele videoclipuri.
Vna mea probabil ca este aceea de a nu ma fi uitat la literele din codul sursa al modulului...(nici macar nu am fost de acord vreodata cu adsense si nici nu ma prea pricep in a-l folosi).
Oricum, sa stii ca ai fost destul de dur in afirmatii, dar banuiesc ca te-am convins...
Respecte !
Televiziune Locala -- OLT TV Pentru Tine !
Kordell.... nu exista nici o scuza pentru spam-ul pe care il faci. Eu zic sa-ti recunosti vina, si sa scoti rapid spamul din pagini. Ca e cod pus de tine sau de altcineva asta nu intereseaza pe nimeni(ca o paranteza...eu zic ca e pus de tine - nu te acuz... e doar parerea mea).
Si daca nu ar fi facut de tine...nu cred ca nu ai vazut cand ai inserat codul ca ai doua liniute chiar sub meniul de navigare. Nu sunt asa greu de vazut. Hai sa fim seriosi si sa nu ne mai invartim pe dupa casa.
pustiu...am verificat si eu site-ul pe care l-am pus pe postul anterior...olvideo nustiu cum ...verifica-l si tu ca de-aia ai creier si gandeste inainte sa arunci cu cacat in cineva...
e un simplu modul Xoops creat de cineva care in schimbul faptului ca l-a dat gratis cred ca a bagat chestia asta de care vorbiti sa fie introdusa la toti cei care folosesc modulul ca sa faca el bani (daca exista un mod prin care sa se verifice cui dracu aduce adsensul ala bani, faceti-o...in nici un caz mie)... e greu de inteles..deja e tarziu si cred ca sunt prea obosit sa mai stau calm...am deja de facut targetul pe luna urmatoare, am un job, ma cac in el de site cu aberatiile voastre ...eu am dat explicatiile mele pentru ca am avut bun simt, vad ca cel care a acuzat nu doreste sa mai comenteze...cat despre bagatorii de seama, cautati sa vorbiti despre o alta viata....e prea greu sa deveniti oameni in asta !
Ultima modificare făcută de Kordell; 7th August 2006 la 01:32.
Raport trimis.
@Kordell - de ce? Ptr ca atunci cand ai trei "linii intrerupte" in site-ul tau (a se vedea screenshot-ul postat de Cristi) iti pui o intrebare: wtf is that?
m-am uitat in codul sursa si se pare ca este asa cum ma steptam...totul este generat prin cod de pe site-ul lui ....
Cod PHP:
<?
require('header.php');
include(XOOPS_ROOT_PATH.'/header.php');
// $handle = fopen("http://www.onlineludhiana.com/portal/html/asdfdsaqwertfbghnkhk9079077l89y983rh/videos.php","r");
// $i=1;
// while(!feof($handle))
// {
// $str = fgets($handle, 1000);
// echo "$str";
// $i++;
// }
// fclose($handle);
print '<IFRAME SRC="http://www.onlineludhiana.com/portal/html/asdfdsaqwertfbghnkhk9079077l89y983rh/videos.php" WIDTH=650 HEIGHT=1500 TITLE="Muzica si zambete"></IFRAME>';
// Den Seitenfuß einbeziehen.
include(XOOPS_ROOT_PATH.'/footer.php');
?>
Pentru a vedea ca spamul este facut de el...cei care cunosc cat de cat php copiati doar printarea de iframe incadrata de <? si ?> si rulati fisierul php pe un server apache....o sa vedeti ca am avut dreptate...
PS Astept sa se ceara scuze...cine este OM, o va face...
Ultima modificare făcută de Kordell; 7th August 2006 la 10:26.
Orice cuvant ascuns sau ilizibil pe o pagina se numeste SPAM. Putin le pasa SE-urilor ca acel spam e facut de un plugin. Tot spam e. Ce nu intelegi la treaba asta?
Boingeanu Ben
Tu nu intelegi...eu nu am spus ca nu e spam...eu doar ma apar la acuzatiile care mi se aduc (MIE), fara ca eu sa am vreo legatura directa cu asta...Postat în original de ben
Indiferent de ce zici tu...ai fost deja raportat...asta e.
Eu zic sa te opresti aici.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Ca bine zici...
PS... Putin imi pasa ca am fost raportat...Pe mine ma deranjeaza ca cineva ma acuza pe nedrept...pentru asta ma lupt aici, nu pentru cacatul ala de adsense, intelegi ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)