Eu tot primesc ca am castigat milioane de $ dar nu prea vreau sa ii ridic (primesc cel putin 1 pe zi), voi ce ziceti sa ii ridic sau nu?![]()
Eu tot primesc ca am castigat milioane de $ dar nu prea vreau sa ii ridic (primesc cel putin 1 pe zi), voi ce ziceti sa ii ridic sau nu?![]()
Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!
Degeaba dati unsubscribe. Prin accesarea link-ului acela comfirmati adresa de email si vor veni mai multe mailuri![]()
★★ Produse artizanat marca Daniel Havrince si stiri din Maramures ★★
Nu ai cum.
Nu e zi ca N persoane satule de jucat online sau de vazut filme pe youtub sa nu incerce sa faca un ban. Ori asta e printre cele mai comodeIn3-6 luni se lamuresc, dar vor fi inlocuiti de urmatoarea generatie increzatoare
Cu toata stima, eu pun mark as spam toate emailurile care nu imi zic de unde au adresa mea si periodic "ii rezolv" si pe meseriasii care trec de filtre: Marcare spam emailuri gmail.
E "dreptul" lor sa trimita, e placerea mea sa-i marchez![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
nu inteleg de ce femeile vand produsele astea... eu daca as avea probleme, femeia de langa mine siigurrrr nu ar sti ... le-as lua asa pe sub mana... nu as pune-o pe ea sa le vanda apoi =)) kynky
Daca cereti furnizorului sa implementeze (sau implementati voi direct) listele
rbl.abuse.ro (pentru adrese IP)
uribl.abuse.ro (pentru domenii spamvertizate)
o sa vedeti ca rata spamului romanesc va scadea semnificativ.
Detalii tehnice separat.
.:|:.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)