Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Spam Intreprinzatori Isteti - id33 . info

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit Spam Intreprinzatori Isteti - id33 . info

Nu stiu cui apartine site-ul dar sunt disperanti. Mi-au trimis cate 5 spam-uri pe toate adresele de mail ale site-urilor din portofoliu.

Din categoria "un cretin intitulat unromandestept":

Dupa a inceput cu seo. Un cretin si optimizarea seo:

Buna Ziua,

Acesta este un MESAJ CONFIDENTIAL datorita naturii informatiilor continute.

Daca considerati ca a-ti primit acest mesaj dintr-o eroare va rugam frumos sa-l STERGETI.

Titlul acestui mesaj este “Optimizare Seo”.

Ce inseamna optimizarea Seo (Search Engine Optimization) ?

In principiu acest tip de servicii se adreseaza proprietarilor de site-uri ce isi doresc un trafic ridicat printr-o pozitionare mai buna in rezultatele cautarilor prin motoarele de cautare precum Google, Yahoo sau MSN.

Cum se face Optimizarea?

Optimizarea se realizeaza cu ajutorul cuvintelor cheie si a linkurilor care fac trimitere catre un anumit site.

Spre EXEMPLU:

Am creat un site in domeniul afacerilor si l-am denumit “afaceri.com”. Ca sa-l optimizam avem nevoie de 2 lucruri:

1. Cuvinte cheie. Mai exact de un anumit numar de cuvinte cheie specifice acestui domeniu de activitate cu ajutorul carora sa obtinem o pozitie cat mai buna (prima pagina GOOGLE) in motoarele de cautare. Avand in vedere ca domeniul este afaceri sa presupunem ca dorim sa optimizam 3 cuvinte cheie care ii corespund acestui domeniu de activitate: afaceri profitabile, idei de afacere, afaceri online.

2. Back-Link-uri. Linkuri care fac trimitere catre site-ul in cauza si anume “afaceri.com”. Aceste backlink-uri se obtin prin inscrierea in directoare web, texte ancora (cuvinte cu link) sau diverse postari ale Link –Site –ului (linkul site-ului) in site-uri de anunturi, forumuri etc.

In general majoritatea metodelor de promovare sunt Vechi si Ineficiente!

Am dezvoltat dupa 2 ani de analize si teste un Sistem Revolutionar capabil sa ruleze pe AUTOPILOT si am denumit acest sistem “SEO Black Google”.

Ce face mai exact acest sistem “SEO Black Google”?

Acest sistem creaza o serie de bloguri “blogspot – bloguri usor indexabile de google” cu o denumire simplificata pe cuvinte cheie Exemplu: afaceri0n.blogspot.com, ideideafaceri0n.blogspot.com etc. , le introduce in TITLU si in DESCRIERE cuvintele cheie pe care se doreste optimizarea , apoi le conecteaza la o SURSA de CONTINUT updata zilnic. Aceste bloguri sunt redirectionate AUTOMAT catre Domeniul Principal EXEMPLU: “afaceri.com”

Ce fac aceste Bloguri?

Aceste bloguri atrag trafic din Google datorita postarilor zilnice, isi optimizeaza automat cuvintele cheie din URL, TITLU si DESCRIERE OPTIMIZAND AUTOMAT Site-ul catre care face trimitere in exemplul de fata “afaceri.com”

Acum sa facem o comparatie:

Daca am inscrie site-ul in 50 de Directoare Web care nu ar trimite mai mult de 5-10 vizitatori lunar, sau am posta 50 de anunturi cu back-link care datorita volumului mare de anunturi postate de utilizatori s-ar dovedi ineficiente dupa primele 2-3 zile SAU....

Daca am realiza 50 de Bloguri care se Updateaza Zilnic cu Continut si RETRIMIT catre SITE (“afaceri.com”) OPTIMIZAND-ul !?

In ultimul caz am avea 50 de site-uri (proprii) care RETRIMIT TOT TRAFICUL catre Domeniul principal (ex: “afaceri.com”)

Un exemplu in acest sens este " url= romania0n . blogspot.com Romania Online "
    Daca sunteti interesati de acest STIL UNIC si EFICIENT de OPTIMIZARE ne puteti contacta pentru O Oferta la adresa de E-mail intreprinzatoriisteti @ yahoo.com

Va multumim pentru atentie!

ˆ 2011 INTREPRINZATORI ISTETI

Si bineinteles de cumparat site-uri

Buna Ziua,

Acesta este un mesaj Confidential si se adreseaza in mod direct proprietarului sau administratorului acestui Site.

Compania noastra, “Intreprinzatori Isteti” se ocupa cu dezvoltarea si implementarea de solutii eficiente in mediul online, solutii ce au ca scop Automatizarea si Optimizarea Surselor de Trafic.

De asemenea achizitionam site-uri cu potential in vederea integrarii lor intr-un Sistem Unic suta la suta Romanesc.

Acesta este si motivul pentru care v-am contactat!

La o prima analiza site-ul dumneavoastra prezinta potential si am fi interesati sa va facem o oferta in acest sens.

Daca sunteti interesat sa vindeti site-ul in cauza asteptam cu interes detaliile necesare pentru discutii ulterioare: Exemplu: Detalii despre trafic, posibil venit lunar si un Pret Estimativ la care va ganditi.

Va multumim!

2011 INTREPRINZATORI ISTETI

E-mail: office @ id33.info
    Telefon: 0753124139
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

salam este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd May 2011
    Posturi
    157
    Putere Rep
    0

Implicit

l-am primit si eu cu titlul "Mesaj Confidential"

daca il cauti dupa nr-ul de telefon ci care a inregistrat domeniu gasesti niste anuturi pe net de ramai uimit cat tine prostia omului, gen cum cauta investiori ca sa-l bata pe Google

azone24 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th August 2011
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

Implicit AMUZANT Interesul Provocat!

Chiar nu prea vad de ce un "Cretin" care se autointituleaza "unromandestept" poate crea atata frustrare cu un simplu "nick"... aaa poate pentru ca spameaza!?

Extraordinar! Dar ce anume inseamna mai exact SPAM? Cumva mesaj nesolicitat?

Sa privim o secunda la modul pragmatic: oare nu toata lumea face spam? solicita cineva mesaje? Asta nu e o forma de Spam?

Va plangeti ca a-ti fost spamati! Aproape mi-e si mila de ignoranta voastra.
    Cum puteti pretinde ca a-ti fost spamati din moment ce a-ti facut o categorie de CONTACT pe paginile respectivelor site-uri? Nu cumva SOLICITATI CONTACTUL?

Domnisorul Tom (aluzie la aventurile lui Tom Sawyer - obraznicutul) care face favorul de a "Promova Spamul" deschizand acest topic sustine sus si tare ca a fost spamat de 5 ori si uita sa MENTIONEZE ca acele mesaje le-a primit de la un "Autoresponder" nevinovat si asta doar in urma REPLY-ului sau mai exact a Raspunsului oferit adresei de e-mail de la care pretinde ca a primit Spam-ul.

Dar Deh! Cine mai are timp sa fie obiectiv cand nu intelege mare lucru, oricum tin sa-i multumesc pe aceasta cale pentru RECLAMA GRATUITA!

Daca era ceva de dovedit s-a dovedit cu varf si indesat... Un mesaj confidential Republicat pe un site Public...cine tine la confidentialitate? Vorbe in vant...

D-lui "Salam" care a oferit atata timp pentru a studia "Problema" si a reusit sa extraga concluzia ca cineva chiar vrea sa se bata cu google: FELICITARILE mele - a-ti dedus foarte corect desi nu prea inteleg ce-i asa de amuzant? Aspiratiile dumneavoastra in viata se limiteaza doar la a avea salamul in burtica si mintea ingusta?

Nu mai fiti ipocriti oameni buni, largiti-va un pic orizontul, priviti dincolo de aparente si nu mai judecati eronat fara sa aveti toate datele; In caz contrar dezvoltati "RECLAMA NEGATIVA", nu pot decat sa ma bucur e Tot Reclama si unde mai pui ca-i "moca" si fara efort.

"Gura lumii nu o poti inchide dar ii poti da subiecte de discutie."

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

GET A LIFE!!!

in rest nocomment
    Am aflat ca esti in cautare de investitori sa-l "bati" pe google?
    Ultima modificare făcută de Tom; 16th August 2011 la 11:59.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

salam este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd May 2011
    Posturi
    157
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de azone24 Vezi Post
    D-lui "Salam" care a oferit atata timp pentru a studia "Problema" si a reusit sa extraga concluzia ca cineva chiar vrea sa se bata cu google: FELICITARILE mele - a-ti dedus foarte corect desi nu prea inteleg ce-i asa de amuzant? Aspiratiile dumneavoastra in viata se limiteaza doar la a avea salamul in burtica si mintea ingusta?
    TOM ti-a dat o replica buna GET A LIFE!!!

ca sa intervina si alti colegi de pe forum, cu toate ca multi nu se deranjeaza cand vad numele domeniului tau si pozele puse pe el

ii invint sa citeasca acest anunt megaajutor.bizoo.ro/intrebare-21557-cine-ma-ajuta-cu-o-investitie-de-10-000-euro-in-proiectul-black-google-motor-de-cautare/

salam nu vine de la mancare, ci de la sistem TURBO, SE STIE

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Am dupa ce am citit acest email prind si eu curaj, totul este posibil, de maine caut investitori care sa ma ajute sa cumpar GOOGLE SI O SA PRIMESC SI FACEBOOK LA PACHET DREPT CADOU. Intre timp imi scot sabia din sertar si cuceresc china.
    P.S. Oare unde am pus pastilele ca de doua zile nu le-am luat
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 28th September 2011, 23:13
  2. Ajutorul de 10.000 euro oferit tinerilor intreprinzatori
    De RoManiac în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 33
    Ultimul Post: 24th March 2011, 20:55
  3. Spam pufarina.info
    De KidRock în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 3rd April 2009, 19:26
  4. email spam IN-DIRECT.info