In functie de buget vezi si securitate website.
In functie de buget vezi si securitate website.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Ti-as recomanda inca o solutie, nitel mai tehnica dar extrem de sigura:
1) descarca gratuit VMware Player
2) instaleaza-l pe calculatorul tau
3) defineste o masina virtuala folosind un LiveCD cu Kiwi Linux (nu trebuie sa stii Linux, distributia e foarte prietenoasa).
4) Lucreaza pe site-urile sensibile numai de pe masina virtuala.
Devreme ce e o distributie live, nu poate fi compromisa (la reboot este din nou o distributie virgină) si de la tine nu mai poate pleca niciun cod malitios pe site.
My 2c.
.:|:.
Unde e gazduit site-ul? E la tine local? Pe un VPS? Shared Hosting?
Salut , revin , deocamdata este ok . Nu am mai patit sa-mi fie schimbate reclamele adsense.
Sper sa nici nu mai patesc. Daca e ceva va anunt.
Am formatat , reinstalat wind 7 , am instalat norton 2011.
Daca ai prins un keylogger, ai dat de dracu. Recomand sa iti schimbi parolele la cont cu copy paste intr-un text editor (notepad) fara sa le inserezi. Sau cel mai bine un windowd re-install![]()
Vezi naibi sa n-ai shell prin ftp la site sau alte magarii gen, cauta fisiere suspecte, cu nume suspecte. Daca ai keylogger singura modalitate prin a sti sigur daca ai scapat de el este sa reinstalezi windows-ul. (asa zic eu, nu ma incred in antispyware sau alte antivirusuri cand e vb. de keylogger).
Masina virtuala cred caar fi cea mai buna solutie..
salut
inca asa ceva nu am auzit . Sigur e virus .. incercati solutia integrata de la Kaspersky . Eu de cand am instalat-o nu mai am nici o problema ..
Ma tem cand vad acum cate atacuri de ip, scanare de ip am , etc.....
Nu mai poti sta pe net fara o solutie buna de antivirus.
Ps Merci Marian Popescu pentru unealta aia . E excelenta!!!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)