Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Spam cu troian sau virusi

Vizualizare arbore

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit Spam cu troian sau virusi

De cateva zile primesc in masa (cam 5-6 pe zi) un email de tip spam ce are atasat un virus, troian sau ceva de genul, de fapt un fisier .exe de la un url mascat (nu l-am descarcat sa vad ce este)
    La inceputul site-ului este url real a unui site ce a crescut imens ca trafic de cand a inceput sa circule acest virus, si presupun ca si asta e folosit ca metoda de a creste traficul si nu cred ca cineva i-a facut rau, este creat de proprietarul site-ul, asta o fi intelegand el prin marketing viral
    Mai jos aveti textul

Salut!
    Crezi ca nu se gandeste nimeni la tine?
    Un prieten drag s-a gandit ca este timpul sa iti trimita o carte postala pentru a sti ca el se gandeste la tine. Acesta s-a gandit ca o alegere potrivita ar fi site-ul nostru www. carti-postale.tiparite[dot]ro !

Alaturi de cartea postala aveti atasat si un mesaj. Acesta este o parte din el:
    "Salut ! A trecult mult timp de cand nu am mai auzit de tine si cu ocazia zilei de Mos Nicolae m-am gandit sa iti trimit aceasta felicitare impreuna cu cel mai frumos mesaj .... !
    Am aflat despre acest site cu carti postale de la un prieten apropiat. Sper sa iti placa si tie."
    Pentru a primi aceasta cartea postala va rugam apasati pe adresa urmatoare www. carti-postale.tiparite.ro/ download.php?Felicitare-ursulet223310 .GIF si de asemenea pentru a vedea restul mesajului

===================
    Va multumim pentru ca ati ales serviciile oferite de www(dot)carti-postale(dot)tiparite(dot)ro!!!
    Nu ezitati sa trimiteti si dumneavoastra o carte postala pentru a aduce prietenilor o raza de bucurie in suflet!
    Ultima modificare făcută de lovelife; 7th December 2010 la 13:11.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. SPAM+virusi de la itbox.ro
    De -Rares- în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 28th April 2010, 14:55
  2. Troian pe GSP.RO?
    De Tudi în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 1st September 2008, 21:51
  3. Virusi pe site
    De EPoX în forumul Utile
    Răspunsuri: 20