Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Dragos Leasa si spamul

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    30

Implicit Dragos Leasa si spamul

De regula nu dau nume. Pentru ca nu e frumos, si nu imi place sa afectez negativ imaginea unei persoane. Insa in acest caz, situatia este putin mai speciala. Sincer, m-a exasperat (desi nu il cunosc). Primesc extrem de frecvent mesaje (pe mai multe adrese de mail) cu muzica pentru copii, adulti, carti, produse video, colinde etc. I-am dat mail direct cerandu-i sa termine cu chestia asta (e imposibil de blocat, foloseste adrese de mail multiple si date de identificare diferite). Urmatorul pas e sa il reclam la DG-ul pentru comunicatii al EU pentru spam si incalcarea expresa a cererilor de dezabonare repetata.

Numarul de telefon din spam apare si pe granatarecords dot com, siteul lui Dragos.

Buna ziua,

Va facem cunoscuta o oferta de nerefuzat. Un super pachet continand desene animate - COLECTIA DISNEY -
    de care copiii dumneavoastra se vor bucura la maxim.

Iata titlurile:

1. Frumoasa si bestia
    2. Anastasia
    3. Alba ca zapada si cei 7 pitici
    4. Aladin
    5. Lion King
    6. Pisicile Aristocrate
    7. Dumbo
    8. Nu pagadi
    9. Pantera Roz
    10. Alice in tara minunilor
    11. Fantasia
    12. Pinochio
    13. Cenusareasa
    14. Peter Pan
    15. Doamna si vagabondul
    16. Goofy
    17. Hercules
    18. 101 Dalmatieni
    19. Cartea Junglei
    20. Robin Hood

Toate desenele sunt subtitrate in limba romana si pot fi vizionate pe calculator sau pe dvd player care
    reda formatul DIVX

Pretul pentru toate aceste minunate creatii este de doar 99 lei (toate taxele incluse) iar livrarea se face
    prin curier rapid. Plata se face la livrare.

Pentru a comanda acest minunat pachet, trimiteti un email la pentru_publicitate@yahoo.com cu subiectul "COMANDA DESENE" care sa
    contina urmatoarele date:

- numele
    - prenumele
    - adresa completa
    - nr de telefon

sau sunati/trimiteti sms la 0727.212.715 transmitand aceleasi date.

Pentru intrebari suplimentare trimiteti un email la pentru_publicitate@yahoo.com sau sunati la numarul 0727.212.715

Alte exemple tot de la el.

Numarul 2.

VA OFERIM UN DVD CU PESTE 15.000 DE CARTI IN FORMAT PDF - DOC - TXT - LA PRETUL DE DOAR 300 DE LEI (TOATE TAXELE INCLUSE)

PENTRU MAI MULTE DETALII SI COMENZI ACCESATI marelerapid dot ro

IN CAZUL IN CARE NU MAI VRETI SA PRIMITI MESAJE DE LA NOI RUGAM SA DATI UN REPLY ACESTUI MESAJ CU SUBIECTUL DEZABONARE

Numarul 3
    Buna ziua,

Va oferim 5 pachete de basme audio (sub forma de teatru radiofonic), in format mp3 pe care
    le puteti comanda printr-un simplu SMS dupa cum urmeaza:

Pachet 1 - Basme audio din seria 1001 de nopti - Pentru a primi linkul de download
    trimiteti SMS la 1277 cu mesajul: TXT PACHET1 - Pret sms: 3 euro + TVA - Mesajele se pot
    trimite din urmatoarele retele: Vodafone, Orange, Cosmote, Zappmobile. Instant veti primi
    un SMS de raspuns cu linkul de unde puteti downloada pachetul

Iata lista cu basmele audio din acest pachet:

1. Micul cadiu (19:42)
    2. Povesti - Muc cel mic (43:21)
    3. Povestea Califului Barza (32:03)
    4. Povestea celor o mie si una de nopti 1 (28:00)
    5. Povestea celor o mie si una de nopti 2 Povestea celor trei seici (28:18)
    6. AUTOR NECUNOSCUT - Rubinul Fermecat (17:27)
    7. Seicul din Alexandria (26:41)
    8. Sindbad marinarul (50:20)
    9. 1001 de Nopti - Califul si Cadiul (23:46)
    10. 1001 de nopti - Emirul si poetul (23:26)
    11. 1001 de Nopti - Lampa lui Aladin (30:56)
    12. 1001 de nopti - Micul cadiu (19:42)
    13. 1001 de nopti - neinfricatul Farhad (28:17)
    14. 1001 de Nopti - Simbad 1of2 (18:43)
    15. 1001 de Nopti - Simbad 2of2 (28:41)
    16. Ali Baba si cei patruzeci de h (28:53)
    17. Povesti - Abu Hassan (28:49)
    18. Ali Baba si cei patruzeci de hoti (24:50)
    19. W HAUF - Califul Barza (26:13)
    20. 1001 de Nopti - Califul si Cadiul (23:46)
    21. Emirul si poetul (23:26)
    22. Farizada (29:22)
    23. Wilhelm Hauf - Inima Rece (28:05)
    24. Lampa lui Aladin (30:56)
    Numarul 4

Salutari calduroase,

In aceste vremuri tulburi in care deznadejdea ia locul increderii, ura ia locul iubirii, iar razboiul ia locul pacii,
    ne-am strans o mana de oameni, cu scopul de a va oferi un pachet menit sa va aduca in suflet
    o raza de speranta si caldura sufleteasca. Pachetul contine urmatoarele:

1. Sfanta Biblie - atat Noul cat si Vechiul Testament - in format audio - mp3
    2. Filmul Iisus din Nazareth, subtitrat in limba romana

Pretul acestui divin pachet este infim - 33 RON - si este strict pentru acoperirea costurilor + un pahar de suc pentru
    timpul in care facem pachetele, iar in cazul in care doriti acest pachet nu va trebui sa platiti nimic inainte.

Plata o veti face ulterior primirii pachetului.
    Veti primi in plic detalii despre modalitatea prin care sa o efectuati.

Pentru a face o comanda, trimiteti un email la buncrestin marelerapid dot ro sau un reply la acest mesaj
    avand la subiect "Comanda" care sa contina urmatoarele date:

1. Numele si prenumele
    2. Adresa de livrare
    3. Nr de telefon

Pachetul va fi trimis prin Posta Romana si-l veti primi direct in cutia de scrisori, fara sa va faceti griji daca sunteti
    sau nu acasa in momentul livrarii.

PACE TUTUROR
    Ultima modificare făcută de Emil; 15th November 2010 la 01:33.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Ericpolec este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    245
    Putere Rep
    0

Implicit

Este un Dragos Leasa persoana publica, nu cred ca acelasi.

crash este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca, Romania
    Posturi
    462
    Putere Rep
    32

Implicit

care? "cantaretul" ?
    keep dreaming...

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    30

Implicit

Da crash, cantaretul. Si da Eric pare incredibil. Nu poate fi o farsa facuta de cineva. L-am adaugat pe mess (sa ii cer sa nu imi mai trimita mesaje) acum vreo 6 luni si m-a luat imediat la injurat. Telefonul pentru comenzi, este telefonul de pe siteul personal. Telefonul functioneaza pentru ca se onoreaza comenzi prin el. Trist, dar adevarat.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    33

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

ia DVD-ul si o sa te lase in pace

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Cumperi DVD-ul apoi te duci la garda cu reclamatie pentru evaziune fiscala, copyright etc.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    245
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Cumperi DVD-ul apoi te duci la garda cu reclamatie pentru evaziune fiscala, copyright etc.
    Merita ? De ce sa-i faci rau la om ?

Eu cred ca unii sunt prea sensibili in unele situatii, si nu stiu cum reactionati la problemele cu adevarat grave daca va aprindeti asa tare de la un email.
    Nu vreau sa deschid un subiect de discutii cu polemici, insa cred ca ar trebui sa o lasati mai moale.
    Daca nu ma insel sunt filtre prin mail care le poti seta ca o adresa de mail sa-ti ajunga direct in trash, nu stiu sigur, eu insa am adresele de mail facute publice peste tot fara smecherii de genu adresa mail at domeniu dot com sau cum mai fac unii. Am incercat odata si un sistem de obfuscate email address, dar mai mult de fun.
    Apropo de asta, vedeti aici ceva calumea pentru voi care aveti asa mare grija ce va intra in mail: Obfuscate Email Address on Web Page

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Ericpolec Vezi Post
    [I]Daca nu ma insel sunt filtre prin mail care le poti seta ca o adresa de mail sa-ti ajunga direct in trash, nu stiu sigur, eu insa am adresele de mail facute publice peste tot fara smecherii de genu adresa mail at domeniu dot com sau cum mai fac unii. Am incercat odata si un sistem de obfuscate email address, dar mai mult de fun.
    Apropo de asta, vedeti aici ceva calumea pentru voi care aveti asa mare grija ce va intra in mail: Obfuscate Email Address on Web Page
    Eric, asa cum spuneam in postul anterior e imposibil sa le blochezi automat pentru ca omul foloseste adrese multiple, de gmail, yahoo etc, pe care le schimba regulat (gen da un mail de la 1 adresa). Nici un filtru din lumea asta nu poate bloca asa ceva.

Citat Postat în original de Ericpolec Vezi Post
    Eu cred ca unii sunt prea sensibili in unele situatii, si nu stiu cum reactionati la problemele cu adevarat grave daca va aprindeti asa tare de la un email.Nu vreau sa deschid un subiect de discutii cu polemici, insa cred ca ar trebui sa o lasati mai moale.
    Cu cel mai mare respect, vreau sa iti spun ca dezaprob cu putere partea scrisa mai sus. Iti spun si de ce. Nu primesc un mail. Pe un inbox. Ci primesc un mail zilnic pe sute de adrese. Care se redirectioneaza automat, in baza unor reguli, in master@ceva.com. Iti dai seama ce inseamna sa le stergi manual, zi de zi? Mai ales ca nu vin simultan, serverele le redirectioneaza diferit, etc. In plus, cand da un atasament fie el si de 1MB, asta inseamna 400-500 MB in master@ceva.com. Adresele respective sunt colectate din informatii whois si manual din imagini postate pe diverse siteuri (fisiere PNG in date de contact). Iar daca mailurile sunt pe "catch-all", poate trimite la office@numedomeniu, pentru ca oricum ajung in inboxul default.
    Ultima modificare făcută de Emil; 15th November 2010 la 17:59.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    245
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de emil Vezi Post
    Eric, asa cum spuneam in postul anterior e imposibil sa le blochezi automat pentru ca omul foloseste adrese multiple, de gmail, yahoo etc, pe care le schimba regulat (gen da un mail de la 1 adresa). Nici un filtru din lumea asta nu poate bloca asa ceva.

Cu cel mai mare respect, vreau sa iti spun ca dezaprob cu putere partea scrisa mai sus. Iti spun si de ce. Nu primesc un mail. Pe un inbox. Ci primesc un mail zilnic pe 1000 de adrese. Care se redirectioneaza automat, in baza unor reguli, in master@ceva.com. Iti dai seama ce inseamna sa le stergi manual, zi de zi?
    Cauta o solutie, nu le trimite de pe acelasi ip / server / domeniu ? Toate adresele astea de email trebuie sa aiba macar un punct comun nu?

ibaldazar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th June 2007
    Locaţie
    falticeni
    Vârstă
    43
    Posturi
    214
    Putere Rep
    32

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Datii add:
    pentru_publicitate@yahoo.com sau sunati la numarul 0727.212.715. Eu am sunat azi si am cerut cate un pachet din fiecare pe o adresa din botosani
    Ultima modificare făcută de ibaldazar; 15th November 2010 la 18:01.
    compara preturi si viziteaza forumul wow romania

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. A. Dragos Photography
    De ADragosphoto în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 24th August 2010, 21:37
  2. Alegerile si SPAMUL
    De adriana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 3rd December 2009, 18:02
  3. spamul si gramatica
    De arrasoft în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 4