Da devii ipocrit ca nu te stiu asa decat o mana de oameni.Marea masa de vizitatori e neinitiata in de-ale internetului. Abia isi pot crea singuri un cont pe yahoo.
Asa ca ce conteaza ca cei cativa oameni te hulesc ? Totul se rezuma la bani si scopul final al celor de la balur.ro este cel mai probabil acesta. Daca discutam de etica cel mai bun exemplu ar fi bancile. Dar cui ii pasa ca totusi e criza si ele scot profit?
Da . 3 copii vor muri de foame dar cel putin al meu va supravietui. Ceva de genul decat sa planga mama mai bine plange maica-ta. Pana la urma google e mai mult o jungla. Singurul care are puterea e el. Restul e can can . Scopul lui initial a fost nobil dar pe parcurs ratiunile economice au inceput sa primeze. atat pentru noi webmasterii cat si pentru G.
Cui ii pasa sa Emag a iesit pe toate canalele media si a declarat ca din greseala au vandut laptopuri de 4000 Ron la 400 ? si ca vor onora comenzile? Chiar crezi ca a fost o greseala? Au fost ipocriti si au dat o super lovitura de marketin in opinia mea. Ce sa faca acum Pcgarage MarketOnline PcFun . Sa iasa pe toate posturile si sa-i faca ipocriti? sa ii traga de ureche si sa le zica " "Bai ce faceti voi aici ? Santeti chiar cu treaba aia rusinoasa? Va faceti ca gresiti si va dati loviti ca veti suporta toata paguba ca e greseala voastra? Nu e frumos sa va faceti ca gresiti si sa spuneti ca e greseala tehnica si in nici un caz PR"
Ma rog nu ca incurajez spamul . Doar ca atunci cand e vorba de bani..... mintea multora zboara.

Răspunde cu citat