Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Hai ca a venit si randul meu!

Opaaa! unde erau occidentalii... si nu ne-am dat noi seama... JESUS!
Fiind cel care am postat topicul, tin foarte mult sa raspund la cele scrise de bogdanct, ca ma gandesc ca ar fi chiar proprietarul sitului in cauza si din modalitatea de exprimare observ ca tot el ar fi cel revoltat si iritat..
Aparitia acelui DIV ascuns nu a fost o alegere foarte reusita, este bine ca v-ati dat seama dar totusi nu a fost intamplatoare si a fost pus cu buna credinta... oricum este bine ca ati remediat problema.
Cum zicea si cineva mai sus nu sunteti singurii si nici primii care ati fost luati in colimator si cu siguranta nici ultimii, insa dupa parerea mea atitudine balcanica nu o prea avem noi, ci poate daca te gandesti mai bine...VOI, ca daca tot au dupa spusele tale 90% din situri, spam... de ce nu ati avea si voi nu? cum sunteti mai prejos?
Observatie Importanta!
Eu sincer nu imi dau seama daca aici s-au adunat cei mai buni programatori sau experti
SEO dar ca sa iti dai seama de practicile putin cam neortodoxe pe care la practica unii, nu iti trebuie multa scoala... mai ales cand exact cei care au construit situl te invita printr-un bine meritat spam de mail sa le vizitezi capodepera. Si normal ca daca se intampla astfel de spam cum e romanul si nu se satura... (mai precis balcanicul) duce treaba pana la sfarsit..si pune si un link ascuns, si cateva cuvinte, poate poate o iesi ceva.
Nu cred ca in cele scrise pana acum a criticat cineva constructia sitului, validitatea XHTML 1.0 sau CSS 2.0, care dupa parerea mea este o chestiune foarte buna, insa de la validitate pana la linkuri si cuvinte ascunse e cale lunga...
bogdanct - neprofesionalismul era legat de partea de
SEO strict, daca cumva nu ai citit foarte atent sau ai
citit pe diagonala - nu a zis nimeni nimic de altceva... reciteste te rog inainte de a face o afirmatie -
si cred ca toate criticile referitoare la partea de
SEO au avut un motiv foarte intemeiat... recunosti?
"Iar daca vreti sa schimbati ceva in acest domeniu incercati si faceti site-uri adevarate " - bogdanct - ne vom gandi la aceasta propunere venita din partea dumneavoastra.. insa pana una alta, nu suntem noi cei in cauza si cei manjiti cu rahat pe piept... cum zicea o urata vorba romaneasca.. iti amintesti?
Consider ca toate aceste crtici au fost foarte constructive - REZULTATUL? il stii deja... un site mai putin
cu
seo spam!!
mai ramane de scos la internetservice.ro si ne-am indeplinit misiunea... sau acolo a fost o alegere reusita?
Inca un punct in plus pt noi... trebuie sa recunosti nu? si bineinteles si unul pt voi ca ati remediat unul din cele 2 situri cu
seo spam...