Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 29

Subiect: Www.postit.ro

Afișare hibrid

heide este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    10th April 2006
    Posturi
    44
    Putere Rep
    38

Implicit

Cristian Mezei - Poate au bani dar se zgarcesc sa dea tocmai ca se gandesc ca practicile lor ar fi din cele mai stralucite... sau nu au bani ca nu au de unde...ca dintr-un site ca ala...mai greu sa scoti bani...parerea mea.. iar la scara blocului in pomii din apropiere nu cresc banuti...

Acum nu imi dau seama daca adaugarea aceea de cuvinte ascunse a fost tocmai pentru a creste rankul... si nu pentru a avea relevanta pentru toate acele cuvinte...Daca totusi au adaugat cuvinte pentru a creste rankul... Jesus!!! iar daca acele cuvinte au fost adaugate pentru a avea relevanta pentru fiecare cuvant in parte... Jesus Christ!!!

Nu te contrazic ca poti avea un rank mai mare ca ei, cu doar un singur cuvant in continut, sau cu o pagina perfect goala, fara nici un cuvant in ea, dar cum facem cu relevanta anumitor cuvinte? deci trag concluzia ca au adaugat acele cuvinte cu link spre prima pagina ca sa aiba relevanta pentru toate cuvintele si in acelasi timp sa le creasca si rankul

Tehnici murdare de optimizare am mai vazut... dar unde naiba au citit asa ceva de au adaugat cu incredere asemenea treburi? si iti dau mare dreptate ca cel care s-a ocupat de optimizare nu ca nu are habar de nimik ci nu are etica...

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

In disperarea acuta de a avea vizitatori si deci o afacere prospera, multi sint mai degraba interesati sa gaseasca modalitati rapide de aducere a vizitatorilor (pe scurta durata) decat realizarea de strategii sau analize legat de modalitatile etice (de lunga durata) prin care ar putea avea rezultate.

Nu poti forta pe nimeni sa fie corect. Ii poti arata doar calea corecta si eventual il poti raporta. Raportarile catre motoarele de cautare a site-urilor care fac SEO SPam nu e nimic ilegal sau care sa contravina unor legi.

Daca spui unui "webdesigner" ca trebuie sa faca anumite lucruri (gen: robots.txt, meta tag-uri, validari de cod, etc), el iti spune ca nu e nevoie de asaceva. Pentru ca asa a auzit el nu stiu unde.
    Acea persoana nu e "webdesigner". E un utilizator normal care face site-uri. Nici macar nu le gandeste.

Etica exista oriunde, in orice domeniu. Cu toate astea exista oameni care isi vad de "interesul" personal.

Cel mai simplu e: ori sa inveti sa faci un site cum trebuie, ori sa angajezi pe cineva care sa iti presteze serviciile respective.

"Padure fara uscaturi nu se poate."
    <_<
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    10th April 2006
    Posturi
    44
    Putere Rep
    38

Implicit

Krumel - Daca ma gandesc bine, toti suntem interesati sa castigam bani... problema se pune cum ii castigam, si ce modalitati adoptam pentru a ii avea... solutia de a trisa observ ca pe zi ce trece este adoptata de cat mai multa lume. Din ce cosiderente? nu cred ca din zgarcenia de apela la cineva specializat in asa ceva... sau din nestiinta ca totusi exista astfel de oameni care se pot ocupa de optimizare. Eu sincer daca nu stiu sa fac ceva, ori apelez la cineva care stie ori daca nu mai bine stau acasa si ma ocup de altele.
    Modalitatile care sunt adoptate dupa parerea mea, denota ceva mai mult decat zgarcenie sau proasta informare... sau in cel mai rau caz slaba pregatire...
    Pacat ca exista oameni care isi vad de "interesul" personal astfel...

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Pai, apelezi la cineva care lucreaza cu astfel de metode...fara ca tu sa stii. Ce faci atunci?
    Cat despre astfel de cazuri, ar trebui semnate contracte sau intelegeri care sa stipuleze astfel de probleme.

Multi fac voit SEO Spam dar si Email Spam.

Ramane ca prin mijloace corecte sa ne aparam afacerile.

b0gdan este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th April 2006
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Deci aici erau cei mai tari programatori ai romaniei&#33;
    ...si noi cautam disperati ...bine ca v`am gasit pe dumneavoastra ne scoateti la lumina .....
    Sa zicem si sa admitem ca folosirea acelui DIV ascuns nu a fost o alegere foarte reusita….(tocmai de aceea am remediat problema) dar exista situatii cand se fac si compromisuri…avand in vedere ca 90% din “concurenta” foloseste aceasta metoda.

Insa am o mare problema cu anumite comentarii legate de profesionalismul celor care au lucrat la site si de modul cum e realizat acesta. V-as ruga daca tot sunteti atat de priceputi sa mai aruncati o privire inainte de a critica fara argumente. Situl nu este conceput la scara blocului, iar cei care se pricep intr-adevar la web development isi pot da seama f usor de acest lucru.

Amintea cineva de validari…SITUL ESTE VALID XHTML 1.0 si CSS 2.0.

Iar daca vreti sa schimbati ceva in acest domeniu incercati si faceti site-uri adevarate si lasati discutiile inutile pe forumuri pe care in afara de criticii nu vad exemple cu care sa va mandriti ... vorba romanului urata a romanului &#39;va frecati cu rahat pe piept &#39;(scuzati expresia).

Nu intelegeti gresit…ne plac criticile si le acceptam cu placere…(ba chiar tinem seama de ele cand sunt fondate) dar criticile trebuie sa fie constructive ptr a avea un rezultat.

Aaa..si inca ceva….profesionistului in SEO….astept o oferta din partea dumnealui ptr. a imbunatati optimizarea site-ului…vreau solutii concrete si la obiect – diferite de ceea ce exista deja. Astept un e-mail pe adresa office@internetservice.ro. Daca vom colabora impreuna va promit un contract bine platit in urma caruia daca vor exista greseli in optimizare cineva va raspunde.

P.S.

"Spam report successfully submitted&#33;" atitudine balcanica….specific romaneasca&#33;

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Asa si.. ati fost raportati si acum sinteti deranjati de lucrul asta.
    Nu sinteti primii si nici ultimii.
    Succes in continuare.
    Ps: cat despre atitudinea balcanica: ar trebui sa stiti ceea ce inseamna cuvantul "atitudine" si apoi "balcanica".
    Sa ne scuzati ca ne aparam munca fata de microbi internauti care fac "saituri".

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    41

Implicit

Bogdane, in loc sa tipi la noi cu spamul ar trebui sa ne multumesti. Daca unul din competitorii tai remarca si te raporta discret, nu ai fi avut habar ce s-a intamplat si cum poti remedia problema.

Cel mai rau ma enerveaza cand vad site-uri medii si bune riscand banarea dintr-o prostie. Daca citeai cu atentie tot ce s-a scris, ai fi vazut ca scopul nostru nu e ca google sa baneze site-urile care fac spam ci sa "eliminam acest gen de optimizare". Tocmai de aceea punem si link aici cand gasim un nou site: ca voi sa puteti vedea ce va paste si sa luati masuri inainte sa fie prea tarziu

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    10th April 2006
    Posturi
    44
    Putere Rep
    38

Implicit

Hai ca a venit si randul meu&#33;
    Opaaa&#33; unde erau occidentalii... si nu ne-am dat noi seama... JESUS&#33;
    Fiind cel care am postat topicul, tin foarte mult sa raspund la cele scrise de bogdanct, ca ma gandesc ca ar fi chiar proprietarul sitului in cauza si din modalitatea de exprimare observ ca tot el ar fi cel revoltat si iritat..

Aparitia acelui DIV ascuns nu a fost o alegere foarte reusita, este bine ca v-ati dat seama dar totusi nu a fost intamplatoare si a fost pus cu buna credinta... oricum este bine ca ati remediat problema.
    Cum zicea si cineva mai sus nu sunteti singurii si nici primii care ati fost luati in colimator si cu siguranta nici ultimii, insa dupa parerea mea atitudine balcanica nu o prea avem noi, ci poate daca te gandesti mai bine...VOI, ca daca tot au dupa spusele tale 90% din situri, spam... de ce nu ati avea si voi nu? cum sunteti mai prejos?

Observatie Importanta&#33;
    Eu sincer nu imi dau seama daca aici s-au adunat cei mai buni programatori sau experti SEO dar ca sa iti dai seama de practicile putin cam neortodoxe pe care la practica unii, nu iti trebuie multa scoala... mai ales cand exact cei care au construit situl te invita printr-un bine meritat spam de mail sa le vizitezi capodepera. Si normal ca daca se intampla astfel de spam cum e romanul si nu se satura... (mai precis balcanicul) duce treaba pana la sfarsit..si pune si un link ascuns, si cateva cuvinte, poate poate o iesi ceva.

Nu cred ca in cele scrise pana acum a criticat cineva constructia sitului, validitatea XHTML 1.0 sau CSS 2.0, care dupa parerea mea este o chestiune foarte buna, insa de la validitate pana la linkuri si cuvinte ascunse e cale lunga...

bogdanct - neprofesionalismul era legat de partea de SEO strict, daca cumva nu ai citit foarte atent sau ai
    citit pe diagonala - nu a zis nimeni nimic de altceva... reciteste te rog inainte de a face o afirmatie -
    si cred ca toate criticile referitoare la partea de SEO au avut un motiv foarte intemeiat... recunosti?

"Iar daca vreti sa schimbati ceva in acest domeniu incercati si faceti site-uri adevarate " - bogdanct - ne vom gandi la aceasta propunere venita din partea dumneavoastra.. insa pana una alta, nu suntem noi cei in cauza si cei manjiti cu rahat pe piept... cum zicea o urata vorba romaneasca.. iti amintesti?

Consider ca toate aceste crtici au fost foarte constructive - REZULTATUL? il stii deja... un site mai putin
    cu seo spam&#33;&#33;
    mai ramane de scos la internetservice.ro si ne-am indeplinit misiunea... sau acolo a fost o alegere reusita?

Inca un punct in plus pt noi... trebuie sa recunosti nu? si bineinteles si unul pt voi ca ati remediat unul din cele 2 situri cu seo spam...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th April 2006
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de heide &#064; Apr 12 2006, 05&#58;15 PM) [post=13334
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    Fiind cel care am postat topicul, tin foarte mult sa raspund la cele scrise de bogdanct, ca ma gandesc ca ar fi chiar proprietarul sitului in cauza si din modalitatea de exprimare observ ca tot el ar fi cel revoltat si iritat..

Aparitia acelui DIV ascuns nu a fost o alegere foarte reusita, este bine ca v-ati dat seama dar totusi nu a fost intamplatoare si a fost pus cu buna credinta... oricum este bine ca ati remediat problema.
    Cum zicea si cineva mai sus nu sunteti singurii si nici primii care ati fost luati in colimator si cu siguranta nici ultimii, insa dupa parerea mea atitudine balcanica nu o prea avem noi, ci poate daca te gandesti mai bine...VOI, ca daca tot au dupa spusele tale 90% din situri, spam... de ce nu ati avea si voi nu? cum sunteti mai prejos?

Eu sincer nu imi dau seama daca aici s-au adunat cei mai buni programatori sau experti SEO dar ca sa iti dai seama de practicile putin cam neortodoxe pe care la practica unii, nu iti trebuie multa scoala... mai ales cand exact cei care au construit situl te invita printr-un bine meritat spam de mail sa le vizitezi capodepera. Si normal ca daca se intampla astfel de spam cum e romanul si nu se satura... (mai precis balcanicul) duce treaba pana la sfarsit..si pune si un link ascuns, si cateva cuvinte, poate poate o iesi ceva.

Nu cred ca in cele scrise pana acum a criticat cineva constructia sitului, validitatea XHTML 1.0 sau CSS 2.0, care dupa parerea mea este o chestiune foarte buna, insa de la validitate pana la linkuri si cuvinte ascunse e cale lunga...

bogdanct - neprofesionalismul era legat de partea de SEO strict, daca cumva nu ai citit foarte atent sau ai
    citit pe diagonala - nu a zis nimeni nimic de altceva... reciteste te rog inainte de a face o afirmatie -
    si cred ca toate criticile referitoare la partea de SEO au avut un motiv foarte intemeiat... recunosti?

"Iar daca vreti sa schimbati ceva in acest domeniu incercati si faceti site-uri adevarate " - bogdanct - ne vom gandi la aceasta propunere venita din partea dumneavoastra.. insa pana una alta, nu suntem noi cei in cauza si cei manjiti cu rahat pe piept... cum zicea o urata vorba romaneasca.. iti amintesti?

Consider ca toate aceste crtici au fost foarte constructive - REZULTATUL? il stii deja... un site mai putin
    cu seo spam&#33;&#33;
    mai ramane de scos la internetservice.ro si ne-am indeplinit misiunea... sau acolo a fost o alegere reusita?

Inca un punct in plus pt noi... trebuie sa recunosti nu? si bineinteles si unul pt voi ca ati remediat unul din cele 2 situri cu seo spam...

Foarte corect&#33; Am fost total de acord cu unele post-uri. Tocmai de aceea am si remediat problema (nu de teama unui report la google care nu ar fi avut nici un rezultat major ...). Dar sunt persoane care au facut afirmatii nefondate. Te asigur ca va fi corectata si problema de la internetservice.ro. Insa cum am mai zis uneori ati putea sa invitati pe forum si pe cei care sunt luati in "colimator" si sa ii atentionati de greselile pe care le-au facut.

Multumesc ]

cu seo spam&#33;&#33;

[/QUOTE]

Foarte corect&#33; Am fost total de acord cu unele post-uri. Tocmai de aceea am si remediat problema (nu de teama unui report la google care nu ar fi avut nici un rezultat major ...). Dar sunt persoane care au facut afirmatii nefondate. Te asigur ca va fi corectata si problema de la internetservice.ro. Insa cum am mai zis uneori ati putea sa invitati pe forum si pe cei care sunt luati in "colimator" si sa ii atentionati de greselile pe care le-au facut.

Multumesc pentru interesul acordat&#33;

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th April 2006
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

In primul rand nu a tipat nimeni la voi legat de spam. In cel de`al doilea rand nu ne`a deranjat absolut deloc faptul ca ati raportat la google si ca ati avut o discutie lunga despre Postit.ro. Ce ne`a deranjat intr`adevar a fost faptul ca nici unul dintre voi nu a atras atentia unui webmaster al site`ului faptele de mai sus. V`ati gandit ca poate firma care a platit site`ul nu a stiut de ceea ce se intampla in cod iar pasii logici pe care ii vad eu aici sunt dupa cum urmeaza:
    1. Atentionarea administratorului
    2. Daca nu a fost luata nici o masura raportarea site`ului
    Spuneti ca vreti sa eliminati modul asta de SEO dar problema este ca o faceti "in secret" fara nici un rezultat concret.
    Trecand peste asta (Krumel) nu ne deranjeaza in nici un fel ca discutati si criticati site`urile pe care le facem. Pentru noi e chiar un avantaj...critica e un lucru pozitiv....nu suntem o echipa de incuiati care considera ca ceea ce face este cel mai bine. Insa as prefera si ti-as recomanda un limbaj mai decent si mai putin agresiv. Nu vei avea de castigat niciodata cu o astfel de atitudine. Gandeste-te ca un site prost optimizat este un potential client pentru tine(daca asta e domeniul tau de activitate). Trateaza problema mai profesional si nu ca la piata. Legat de etica...incearca sa intelegi ca totusi ai in fata o echipa de profesionisti care stiu ce inseamna cuvantul atitudine.

Toate bune

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •