Cristian Mezei - Poate au bani dar se zgarcesc sa dea tocmai ca se gandesc ca practicile lor ar fi din cele mai stralucite... sau nu au bani ca nu au de unde...ca dintr-un site ca ala...mai greu sa scoti bani...parerea mea.. iar la scara blocului in pomii din apropiere nu cresc banuti...

Acum nu imi dau seama daca adaugarea aceea de cuvinte ascunse a fost tocmai pentru a creste rankul... si nu pentru a avea relevanta pentru toate acele cuvinte...Daca totusi au adaugat cuvinte pentru a creste rankul... Jesus!!! iar daca acele cuvinte au fost adaugate pentru a avea relevanta pentru fiecare cuvant in parte... Jesus Christ!!!

Nu te contrazic ca poti avea un rank mai mare ca ei, cu doar un singur cuvant in continut, sau cu o pagina perfect goala, fara nici un cuvant in ea, dar cum facem cu relevanta anumitor cuvinte? deci trag concluzia ca au adaugat acele cuvinte cu link spre prima pagina ca sa aiba relevanta pentru toate cuvintele si in acelasi timp sa le creasca si rankul

Tehnici murdare de optimizare am mai vazut... dar unde naiba au citit asa ceva de au adaugat cu incredere asemenea treburi? si iti dau mare dreptate ca cel care s-a ocupat de optimizare nu ca nu are habar de nimik ci nu are etica...