Stau si ma intreb daca asta a fost doar nesimtire sau vreo farsa ceva?
Stau si ma intreb daca asta a fost doar nesimtire sau vreo farsa ceva?
daca tot le-ai facut... da-le incoa.
ps
Dragos, este foarte posibil. Mie mi-a dat in jur de 500 pe luna dupa cum spuneam mai sus, 450 parca. Tu ai ajuns la 700 doar din Adsense? Eu calculam doar Adsense. Acum daca e sa fim sinceri, e greu de evaluat. Nu putem stii ce contracte are el in spate. Poate a gasit un partener care ii ofera 200 de euro pe un banner, si tot acolo ajungem
PS. Ai eliminat bounceul?
Uite in linkul de la zoso, leaderboardul este 260 de euro, deci daca ia 200, fix acolo ajungem.
Ultima modificare făcută de Emil; 17th October 2010 la 20:09.
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein
Pe de alta parte, eu sunt uimit de populatia tarii noastre.nuu ca voi suntetzi prosti cum drk sa nu existe fmm de analfabetziiiix( exista mah oameni buni eu am spart la toata lista plm de retardatziii nu exista auzi=))thoamne kt de inculti sunteti EXISTA BAAAAAA
****eeeeee
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Cristian, genial =)) De regula se spune ca valoarea unui blog este determinata de valoarea readershipului sau. Am citit articolul codrosu.ro de vreo 5 ori, si sincer tot nu am inteles nimic din el. Ma bucur ca nu sunt singurul. Si ca sa inchidem frumos, ar trebui sa spun "content is king"
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein
Sincer articolul cu spartul parolelor, mi-a depasit cu mult imaginatia, ala nici macar SEO spam nu este, nici macar nu stiu ce nume sa ii dau.
Nu respecta reguli banale de SEO, acum pot afirma cu tarie "nu stie SEO", pana acum credeam ca stie ceva, acum sunt convins ca doar stie cum poate face spam
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
faza e ca daca il raportam suntem gelosi pe succesul omului.
Eu unul sunt impotriva raportarii, pentru ca si tu poti ajunge in situatia respectiva, fiecare avem ceva ce poate fi raportat pe site-urile noastre, de care stim sau nu stim. Eu de exemplu am fost raportat la google pentru ca in chrome, datorita unei probleme in css, meniul statea lipit de un ads (chiar suprapus 1-2 pixeli). Rezultatul? site-ul respectiv a fost blocat sa mai afiseze adsense si eu am pierdut un venit de aprox 500$/luna.
Intotdeauna in viata primesti ceeea ce daruiesti, mai devreme sau mai tarziu.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
pe acelasi rationament, sinucide-te acum, nu mai astepta sa mori.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)