Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 29 din 29

Subiect: Http://www.2win.ro/

tassdj este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th April 2006
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit

salutare... sunt omul care a facut 2winul, de ce nu ati dat si voi un mail un ceva sa ziceti si voi vezi ba ca aia e ilegala si vati dus repede cu para sa fiti siguri ca mai stergeti un site din google? e un concurs asta? oricum felicitari v-a iesit, indexul nu mai apare direct in google... so sunteti buni la a distruge... ia sa vedem puteti face ceva daca va rog sa readuc acum avand in vedere ca am inlocuit acea pagina cand am vazut ca sunt probleme? imi puteti spune daca siteul nou mai are probleme? daca nu stiti linkul el este http://www.2win.ro . V-as ruga acum cum ma sfatuiti sa procedez ptr a readuce linkul in paginile google? am observat ca el mai poate fi gasit dar numai daca este cautata adresa intreaga... so idei?

sper sa primesc macar de aceasta data un raspuns avad in vedere ca la stergere nu s-a ingramadit nimeni sa imi dea un sfat sa scot ala...dar nu mai conteaza asta e am vazut am reparat...acum sfaturi?

detalii http://forum.seopedia.ro/index.php?showtopic=1220&st=0

ps. am vrut doar sa ma adaug ca nu am facut cu intentia de a fura locul cuiva acel insert de cuvinte...ci chiar de design...sunt la inceput nu cunosc toate schemele si sincer nu m-am gandit ca acele cuvinte pot afecta pe cineva...daca au facut-o sincer imi cer scuze si dupa cum veti putea observa in noua versiune de pe adresa respectiva versiunea cu acele cuvinte a fost inlocuita cu o alta...

Cod:
    Topicuri unite. Discutia e despre acelasi site. Krumel

Stelian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    6th February 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    331
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Cristian Mezei @ Feb 21 2006, 03:22 PM) [post=10702
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    http://www.2win.ro .

Uitati-va pe prima pagina. Cica ei nu fac spam, sau asa s-or gandi. Sa inteleg ca asa e noua moda ? Spam inteligent ? Colorat si etc ?

Cuvinte repetate la nesfarsit.
    Nenea, de ce te-ai apucat sa ascunzi cuvinte in pagina? Just for fun?
    A nu sti, nu e]
    http://www.2win.ro .

Uitati-va pe prima pagina. Cica ei nu fac spam, sau asa s-or gandi. Sa inteleg ca asa e noua moda ? Spam inteligent ? Colorat si etc ?

Cuvinte repetate la nesfarsit.
    [/QUOTE]

Nenea, de ce te-ai apucat sa ascunzi cuvinte in pagina? Just for fun?
    A nu sti, nu este o scuza.

Toate bune&#33;

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Salutare omule care a facut 2winul... In primul rand ma bucur ca "ai revenit cu picioarele pe pamant" si ai renuntat la spam... Felicitari&#33;

Insa,
    nu ne acuza pe noi ca am distrus, ca am facut rau, etc ... Raul a fost facut de cel care a pus spam in pagina... Daca tu ai fost acela, e doar vina ta... Daca ai pus spamul acolo in "necunostinta de cauza" asta nu te scuza... Daca faci parte dintre cei care dau click mai departe fara sa citeasca "Terms & Conditions" sau "Privacy Policy" sau nu citesti niciodata fisierul readme.txt nu inseamna ca nu vei suporta consecintele pentru ca "nu ai stiut" ...

Si,
    mai bine privesti problema din partea opusa... Cu aceasta ocazie, ai invatat ceva... Ai un site "mai curat, mai uscat", site ce va avea o valoare mai mare in "ochii" motoarelor, etc ...

Si sigur,
    cand vei avea un site "curat", pozitionat bine in google, si vine un spamer si iti ia caimacu&#39; il vei raporta si tu pe el&#33; Este un lucru firesc, si trebuie sa invatam sa jucam corect.

Personal, imi asum rolul de calau si execut tot ce este spam, fara drept de apel. La fel si "colegii" de forum, dupa cum ai observat.

Capu&#39; sus si... invata din greseli&#33;
    Numai bine.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th April 2006
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit

multumesc pentru raspuns, si e adevarat caut o cale catre "mai curat si mai uscat" cum pot acum face pace cu nenea google?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th April 2006
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit

ok, am inteles, nu am stiut nu este o scuza...dar acum cer us fta un ajutor....poate cineva sa ofere? de ex ptr a ma impaca cu nenea gugal? si mai e ceva&#33; nu erau ascunse...erau mari pe prima pagina..si nu erau 3 era ditamai listoiu...

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    47

Implicit

Si pe learn@reflex ai fost anuntat inainte de bannare despre tehnicile de spam si nu ai luat nici o masura. Te rugam sa nu ne acuzi pe noi.
    Boingeanu Ben

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

tassdj vorba lui Ben, "Si pe learn@reflex ai fost anuntat inainte de bannare despre tehnicile de spam si nu ai luat nici o masura. Te rugam sa nu ne acuzi pe noi.".

Citeste pe forum. Acum vrei "sugestii" gratis pentru a reveni, cand in prealabil nu aveai o atitudine acceptabila fata de cei care te raportasera (de parca ai fi stiut cine e persoana respectiva si motivele ptr care ai fost raportat).

Eu iti sugerez sa iti petreci ceva timp pe net si sa iti rezolvi singur problemele.
    Multi probabil nu stiu atitudinea ta de learn@reflex "?".

Acum ai nevoie de "sugestii" cum sa revii. Cauta singur.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th April 2006
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit

aoleo frate cand nu vreti voi ceva nu vreti si gata...learn@reflex e alt subiect si alta discutie...acolo nu au vrut sa raspunda ca aveam alea nu mi-a specificat nimeni ca o sa fie sters sau care sunt dezavantajele, iar cand cineva a facut-o am schimbat acel site...pe cand aici nici nu am stiut ca se vbea de mine....

v-as da o idee pe viitor..inainte sa stergeti un site contactati realizatorul si spuneti-i "ba prostule ce faci cu alea acolo scoate-le" ca in unele cazuri chiar nu e cu intentie, sau posesorii siteurilor nu stiu de existenta acelor elemente.era doar o idee pe care oricum nu o va aplica nimeni...asta e

dar ma rog asta e daca nu vreti sa imi spuneti nu vreti si gata...asta a fost ultima mea postare multumesc tuturor ce au raspuns, eu nu voi mai intra pe acest forum.

multumesc, bafta si multi vizitatori.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Iti dau eu o idee de viitor: scrie o carte.
    Despre ce vrei tu. Despre spam si cum ar trebui sa faca fraierii concurenti, ca sa nu se simta cineva lezat in momentul raportarii.
    Succese enorme.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 21st July 2007, 07:54
  2. http://www.w1.ro/
    De Toto în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 21st April 2007, 17:27
  3. Http://www.fetesibaieti.ro/
    De FireEyes în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 18th March 2006, 00:58
  4. Http://www.carte-pe-net.ro/
    De FireEyes în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 17th March 2006, 23:42
  5. http://www.far-php.ro
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 17th September 2005, 23:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •