Postat în original de ben @ Mar 30 2006, 11:41 AM) [post=12850
1. nu stiam ca a mai fost publicat pe forum;
2. cred ca acum inteleg de ce nu ma lasa listat in dmox.org (poate fi asta cauza?);
3. nu va spun cum v-au spus altii ca e bine sa va ocupati de viata voasra - cand se vede ca asta e meseria unora care scriu pe acest forum;
4. modificarile s-au facut si textul din pagina este clar vizibil iar continutul textului este foarte clar si la obiect (descriere formata din fraze, care este in stransa legatura cu domeniul site-lui);
5. voi nu sunteti google ci o comunitate destul de sociabila pe internet;
6. am vazut discutiile cu magazinul de mobila.ro - acolo era SPAM la greu, dar, v-ati intrebat daca cel ce detine afacerea stie acest lucru? cel care a facut site-ul stie clar din cat de grosolan era spamul ca face spam - daca a invatat ca nu e bine sa promovezi asa o afacere e un lucru bun, daca nu, isi merita 100% raportarea la google;
7. ce inseamna SERP?;
si cel mai important
<span style="font-size:12pt;line-height:100%">9. odata facut acel raport la google la adresa portalului meu, ce trebuie sa fac avand in vedere ca am remediat situatia?
- sa-l reindexez la google?
- exista un formular special pt o reindexare?</span>
Aici putem de]
Nu este nici o rautate, nu ai inteles, pt ca nu ai fost de la inceput pe forum. Site-ul tau a mai fost publicat o data de iskander pe forum, din greseala, l-am adaugat si eu zilele trecute, dar asa ai ajuns si tu pe forum. Atata tot.
Hai sa gandim altfel. Ne putem in locul lui GOOOGLE.... vb aia, cel mai mare si care face legea. Respecta vreouna din pasi de mai sus? Vede spam si scoate din SERP. Nu se mai joaca cu mesaje catre webmasteri.
[/QUOTE]
1. nu stiam ca a mai fost publicat pe forum;
2. cred ca acum inteleg de ce nu ma lasa listat in dmox.org (poate fi asta cauza?);
3. nu va spun cum v-au spus altii ca e bine sa va ocupati de viata voasra - cand se vede ca asta e meseria unora care scriu pe acest forum;
4. modificarile s-au facut si textul din pagina este clar vizibil iar continutul textului este foarte clar si la obiect (descriere formata din fraze, care este in stransa legatura cu domeniul site-lui);
5. voi nu sunteti google ci o comunitate destul de sociabila pe internet;
6. am vazut discutiile cu magazinul de mobila.ro - acolo era SPAM la greu, dar, v-ati intrebat daca cel ce detine afacerea stie acest lucru? cel care a facut site-ul stie clar din cat de grosolan era spamul ca face spam - daca a invatat ca nu e bine sa promovezi asa o afacere e un lucru bun, daca nu, isi merita 100% raportarea la google;
7. ce inseamna SERP?;
si cel mai important
<span style="font-size:12pt;line-height:100%">9. odata facut acel raport la google la adresa portalului meu, ce trebuie sa fac avand in vedere ca am remediat situatia?
- sa-l reindexez la google?
- exista un formular special pt o reindexare?</span>
Aici putem deveni constructivi.
Multumesc.

;
Răspunde cu citat