Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 30 din 30

Subiect: Http://www.trade-romania.biz

elbogdan este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th March 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de ben @ Mar 30 2006, 11:41 AM) [post=12850
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    Nu este nici o rautate, nu ai inteles, pt ca nu ai fost de la inceput pe forum. Site-ul tau a mai fost publicat o data de iskander pe forum, din greseala, l-am adaugat si eu zilele trecute, dar asa ai ajuns si tu pe forum. Atata tot.
    Hai sa gandim altfel. Ne putem in locul lui GOOOGLE.... vb aia, cel mai mare si care face legea. Respecta vreouna din pasi de mai sus? Vede spam si scoate din SERP. Nu se mai joaca cu mesaje catre webmasteri.

1. nu stiam ca a mai fost publicat pe forum;
    2. cred ca acum inteleg de ce nu ma lasa listat in dmox.org (poate fi asta cauza?);
    3. nu va spun cum v-au spus altii ca e bine sa va ocupati de viata voasra - cand se vede ca asta e meseria unora care scriu pe acest forum;
    4. modificarile s-au facut si textul din pagina este clar vizibil iar continutul textului este foarte clar si la obiect (descriere formata din fraze, care este in stransa legatura cu domeniul site-lui);
    5. voi nu sunteti google ci o comunitate destul de sociabila pe internet;
    6. am vazut discutiile cu magazinul de mobila.ro - acolo era SPAM la greu, dar, v-ati intrebat daca cel ce detine afacerea stie acest lucru? cel care a facut site-ul stie clar din cat de grosolan era spamul ca face spam - daca a invatat ca nu e bine sa promovezi asa o afacere e un lucru bun, daca nu, isi merita 100% raportarea la google;
    7. ce inseamna SERP? ;
    si cel mai important

<span style="font-size:12pt;line-height:100%">9. odata facut acel raport la google la adresa portalului meu, ce trebuie sa fac avand in vedere ca am remediat situatia?
    - sa-l reindexez la google?
    - exista un formular special pt o reindexare?</span>

Aici putem de]
    Nu este nici o rautate, nu ai inteles, pt ca nu ai fost de la inceput pe forum. Site-ul tau a mai fost publicat o data de iskander pe forum, din greseala, l-am adaugat si eu zilele trecute, dar asa ai ajuns si tu pe forum. Atata tot.
    Hai sa gandim altfel. Ne putem in locul lui GOOOGLE.... vb aia, cel mai mare si care face legea. Respecta vreouna din pasi de mai sus? Vede spam si scoate din SERP. Nu se mai joaca cu mesaje catre webmasteri.
    [/QUOTE]

1. nu stiam ca a mai fost publicat pe forum;
    2. cred ca acum inteleg de ce nu ma lasa listat in dmox.org (poate fi asta cauza?);
    3. nu va spun cum v-au spus altii ca e bine sa va ocupati de viata voasra - cand se vede ca asta e meseria unora care scriu pe acest forum;
    4. modificarile s-au facut si textul din pagina este clar vizibil iar continutul textului este foarte clar si la obiect (descriere formata din fraze, care este in stransa legatura cu domeniul site-lui);
    5. voi nu sunteti google ci o comunitate destul de sociabila pe internet;
    6. am vazut discutiile cu magazinul de mobila.ro - acolo era SPAM la greu, dar, v-ati intrebat daca cel ce detine afacerea stie acest lucru? cel care a facut site-ul stie clar din cat de grosolan era spamul ca face spam - daca a invatat ca nu e bine sa promovezi asa o afacere e un lucru bun, daca nu, isi merita 100% raportarea la google;
    7. ce inseamna SERP? ;
    si cel mai important

<span style="font-size:12pt;line-height:100%">9. odata facut acel raport la google la adresa portalului meu, ce trebuie sa fac avand in vedere ca am remediat situatia?
    - exista un formular special pt o reindexare?</span>

Aici putem deveni constructivi.
    Multumesc.

too_night este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

@elbogdan, dupa ce am citit cele scrise de tine in alea 30min, prima parere (pe langa altele de ne-apreciat din punctul meu de vedere) este ca pui prea mult pret pe capra vecinului; asta-i tipic romanesc, din pacate.

Refuzi sa-ti vezi problema (sau sa o recunosti), ba chiar incerci sa faci un titlu de glorie din asta, ceea ce-i mai grav. Asta spune destule despre personalitatea unui om.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Dmoz a vazut la un moment dat ca fiind clona a romaniabusiness.biz . La acea vreme.
    Link-ul site-ului e defapt cu homepage.php?lang=LANG_EN ceea ce nu ofera o incredere in "viitorul" site-ului dpdv asta de vedere. Poti oricand sa faci modificarea, iar ei trebuie sa reediteze site-ul in DMOZ.
    In sectiunea romaneasca nu vad sa fie trimis. Tot ce e posibil sa fie, dar editorul categoriei respective inca nu l-a editat.
    9. odata facut acel raport la google la adresa portalului meu, ce trebuie sa fac avand in vedere ca am remediat situatia?
    - exista un formular special pt o reindexare?
    Filing a reinclusion request
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th March 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de too_night &#064; Mar 30 2006, 12&#58;03 PM) [post=12852
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>]
    Dmoz a vazut la un moment dat ca fiind clona a romaniabusiness.biz . La acea vreme.
    Link-ul site-ului e defapt cu homepage.php?lang=LANG_EN ceea ce nu ofera o incredere in "viitorul" site-ului dpdv asta de vedere. Poti oricand sa faci modificarea, iar ei trebuie sa reediteze site-ul in DMOZ.
    In sectiunea romaneasca nu vad sa fie trimis. Tot ce e posibil sa fie, dar editorul categoriei respective inca nu l-a editat.

Filing a reinclusion request
    UFF&#33; dau din una in alta
    Merci de link.

Legat de www.romaniabusiness.biz

1. domeniul este nou, are o problema tehnica si a fost luat anul trecut in neiembrie, cred;
    2. www.trade-romania.biz a fost luat in 2003 si lansat tot atunci;
    3. ce e pus pe www.romaniabusiness.biz este numai in engleza - si a fost temporar - se face un nou portal pentru acest domeniu;
    4. au fost scoase sectiuni.
    5. nu am incercat sa includem www.romaniabusiness.biz in DMOZ.ORG tocmai pt ca pastreaza designul www.trade-romania.biz - cu toate ca targetul este altul, contentul este altul iar pentru acest lucru nu sta nici un editor de la DMOZ sa discute.

INTREBARE:

Care e problema cu homepage.php?lang=LANG_EN ca habar nu am ce vrei sa zici? e sintaxa gresita cumva?

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    41

Implicit

Bogdan, noi nu suntem autoritate nationala sau reprezentat oficial al google, yahoo, etc. Tot ce facem prin aceasta sectiune este sa semnalam spam-ul si sa ne protejam pe noi ca webmasteri, seo-isti, proprietari de site-uri, etc si pe ceilalti din comunitatea webmasterilor din Romania.

Eu nu o sa trimit niciodata mailuri unui proprietar de site sa-l anunt ca face spam si o sa-l raportez la google daca nu-l scoate. Mi se pare santaj. In schimb pot sa trimit adresa lui si observatiile mele organizatiei care se ocupa de aceasta activitate si sa-i las pe ei sa decida daca trebuie facut ceva si ce masuri se impun.

p.s. regulile de "buna purtare" sunt publice si le gasesti in cateva mii de locuri pe net. Nu sunt un cod pe care niste initiati sa-l tina ascuns ca sa se foloseasca de el cand ii deranjeaza cineva. Urmareste google guidelines si nimeni nu o sa te deranjeze.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Layout-ul contentului de pe site da-mi voie sa ramana la atitudinea mea. Dupa cum am mai spus, ramane la bunul sau prostul meu gust.
    Pai atunci problema e rezolvata.

Problema este cu acest SEO care este unul subiectiv si pe care consider ca l-am rezolvat. De ieri pana azi am dat cateva telefoane si m-am interesat. Este subiectiv.
    Mai conteaza pe cine ai intrebat? Se pare ca nu. Seo spam-ul e tot seo spam, indiferent de amplitudine, sau cum vrei sa-i zici. E simplu.

ma plang de faptul ca o greseala subiectiva a fost sanctionata ca un abuz grav sau ca un SPAM grosolan
    Din nou, cred ca a fost vazut ca SPAM; grosolan, negrosolan, asta cred ca e alta problema.

Nu cred ca e cazul sa ma judeci ca eu nu am facut acest lucru.
    Sectiunea vad ca a fost creata sa judece anumite site-uri si nu persoane.
    Am judecat problema in sine; indirect referitor la tine, pentru ca ai avut o anumita atitudine in legatura cu aceasta problema. Daca ai avut o parere referitoare la asta, da-mi voie sa-mi exprim dezacordul referitor la parerea ta (inca o data repet, exprimata de tine, nu de site, nu?).

Am purtat o discutie pe forum. Nu te-am caracterizat deloc.
    Nu ma deranjeaza daca-ti exprimi parerea referitoare la spusele sau la atitudinea mea. Este normal sa-ti spui parerea, cum de altfel ai facut si cu restul celor discutate.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de elbogdan &#064; Mar 30 2006, 12&#58;29 PM) [post=12854

1. domeniul este nou, are o problema tehnica si a fost luat anul trecut in neiembrie, cred;
    3. ce e pus pe www.romaniabusiness.biz este numai in engleza - si a fost temporar - se face un nou portal pentru acest domeniu;
    5. nu am incercat sa includem www.romaniabusiness.biz in DMOZ.ORG tocmai pt ca pastreaza designul www.trade-romania.biz - cu toate ca targetul este altul, contentul este altul iar pentru acest lucru nu sta nici un editor de la DMOZ sa discute.

INTREBARE:

Care e problema cu homepage.php?lang=LANG_EN ca habar nu am ce vrei sa zici? e sintaxa gresita cumva?

Nu trebuie sa incercati voi sa il includeti. Editorii ODP fac si "cercetare" pentru a elimina site-urile clone. Cei mai multi webmasteri se dau singuri de gol. Sint cazuri si aici.

domeniu.ro e de apreciat in locul homepage.php?lang=LANG_EN . Nu e un criteriu obligatoriu de analiza dar e apreciata mai bine forma domeni.ro decat cealalta.

Eu cred ca nu realizezi ce informatii importanta ai obtinut prin postarea site-ului pe forum....si scuzele ar trebui sa nu isi aibe locul. Rezolvarea la unele pro]

INTREBARE:

[/QUOTE]

Nu trebuie sa incercati voi sa il includeti. Editorii ODP fac si "cercetare" pentru a elimina site-urile clone. Cei mai multi webmasteri se dau singuri de gol. Sint cazuri si aici.

domeniu.ro e de apreciat in locul homepage.php?lang=LANG_EN . Nu e un criteriu obligatoriu de analiza dar e apreciata mai bine forma domeni.ro decat cealalta.

Eu cred ca nu realizezi ce informatii importanta ai obtinut prin postarea site-ului pe forum....si scuzele ar trebui sa nu isi aibe locul. Rezolvarea la unele probleme le-ai gasit aici.
    Spor.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th March 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit

OK OK&#33;

Acum ca s-a rezolvat problema pe site-ul www.trade-romania.biz la modul ca s-au laut masuri atat din partea voastra (s-a raportat la google) cat si din partea noastra ( am remediat "vizibilitatea" textului si am demonstrat ca nu este nimic fara sens in el si ca este o prezentare a site-lui) , credeti ca am putea sa incheiem acest post si sa trecem la altele?
    Putem sa-l redeschidem daca se mai observa ceva in neregula la site (cu toate ca as aprecia sa stiu de la inceput ca sa remediez preoblema).

Mi-ar face placere sa ma implic in discutiile de pe acest forum - am de invatat destule si aceste lucruri invatate ma pot ajuta foarte mult in ceea ce fac, asa ca am sa raman in comunitatea de aici si sper ca nu ca o oaie neagra...

Asadar...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Daca tu crezi ca macar 1 din 1000 de vizitatori sta sa citeasca tona aia de text din footer ("descriere" ai spus) scrisa cu 7px & gri, cred ca te inseli. Esti la fel de constient ca si restul ca nu-i pus acolo pt.vizitatori.
    Nu cred ca inteleg prea multe din ce vrei tu sa spui cu &#39;s-a rezolvat problema".
    Personal, cred ca ma las de comentarii sau pareri personale aici.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th March 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de too_night &#064; Mar 30 2006, 01&#58;15 PM) [post=12860
    Daca tu crezi ca macar 1 din 1000 de vizitatori sta sa citeasca tona aia de text din footer ("descriere" ai spus) scrisa cu 7px & gri, cred ca te inseli. Esti la fel de constient ca si restul ca nu-i pus acolo pt.vizitatori.
    Nu cred ca inteleg prea multe din ce vrei tu sa spui cu &#39;s-a rezolvat problema".

Am enumerat cateva organizatii care au apreciat acest site. Acestea sunt interesate de o astfel de prezentare.
    Am exemplificat de ce cred ca e clar totul si de ce cred ca s-a rezolvat.
    Daca intentia era de spam, faceam un compromis si punea sus de tot acest text, usor modificat ca sa para un interviu cu o persoana de marca de la o camera de comert sau un organism international pentru comert si in care sa includ cuvinte cheie, astfel incat google sa indexeze din prima aceste cuvinte & expresii.
    Consider ca am fost clar si la obiect si ca am acordat destul timp acestei probleme - nu con]
    [/QUOTE]

Am enumerat cateva organizatii care au apreciat acest site. Acestea sunt interesate de o astfel de prezentare.
    Am exemplificat de ce cred ca e clar totul si de ce cred ca s-a rezolvat.
    Daca intentia era de spam, faceam un compromis si punea sus de tot acest text, usor modificat ca sa para un interviu cu o persoana de marca de la o camera de comert sau un organism international pentru comert si in care sa includ cuvinte cheie, astfel incat google sa indexeze din prima aceste cuvinte & expresii.
    Consider ca am fost clar si la obiect si ca am acordat destul timp acestei probleme - nu consider ca a fost timp pierdut.

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Easy trade
    De opeth în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 29th July 2007, 04:30
  2. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 21st July 2007, 07:54
  3. Http://www.lucire.com/romania/
    De cr0n1cal în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 14th April 2006, 12:58
  4. Www.trade-romania.biz In Dmoz