Ce te-am intrebat eu??
Dupa cum a spus si cristian, per ansamblu e multumit de inscrierile care le-am facut pana acum si daca tu te crezi "perfecta" si nu faci nici o greseala din 700 de inscrieri , da-mi voie sa te felicit!
Eu nu ti-am criticat serviciile tale , si te rog nici tu sa nu o faci , decat daca imi esti client!
Nu am spus ca baietii sunt perfecti , oricine face greseli , dar noi remediem aceste probleme , pt ca clientul sa fie multumit , nu promitem marea cu sarea!
Nu vreau sa te atac , dar noi nu vom cere 80 RON pt maximum 2 ore de munca pana nu vom fi "perfecti", asa ca acum cred ca raportul pret-calitate este unul bun , preturile fiind facute pe baza acestui studiu!
Multumesc!
Just me!
Am apelat la lucian pentru doua siteuri si pot spune ca sunt multumit de calitatea serviciului prestat. Plata a fost efectuata doar dupa ce raportul privind directoarele in care a fost inscris siteul mi-a fost trimis. ( nu am nici o afinitate cu Lucian, si nu ii fac reclama, sunt doar o persoana care a apelat la serviciile sale si care a fost multumita de raportul calitate/pret).
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Multumesc pentru review si mai astept si alti clienti sa vina sa-si spuna impresia lor de serviciu!
Just me!
Deoarece a inceput vara , venim si noi cu un bonus!!
Primi 3 membrii care vor posta , vor primi gratuit o inscriere in 50 de directoare (romanesti sau straine) a siteului lor sau o reducere de 25% pentru orice pachet de inscrieri.
Asteptam doritori.Nu trimiteti PM , deoarece va voi contacta eu cu detaliile necesare!
Multumesc!
Just me!
Vreau si eu pt 2 site-uri; primul pachet de 20 ron - 100 directoare. Cum iau legatura cu tine ?
Ti-am trimis PM.
Mai asteptam doritori!
Just me!
Mai avem inca 2 bonusuri.Chiar nu le vrea nimeni?
Just me!
Sunt si eu interesat de inscrierea a 2 site-uri in directoare romanesti, ma intereseaza pachetul cu cel mai mare numar de directoare romanesti.
merci
Revin si eu cu parerea mea despre rezultate.
Pentru inscriere in directoarele romanesti pana acum am primit mail cu confirmari de inscriere de la 40 din 100 de directoare din care doar 15 cu aprobari sau respingeri.
Pentru directoarele straine, am primit 60 de mailuri din care doar 30 cu aprobari si respingeri.
Deci pana acum ma declar pe jumatate multumit de inscrierea in directoare iar de aprobari cam 20%. Sper sa primesc si restul de mailuri.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)