Firma sau PFA (vreau factura) care sa se ocupe de administrarea si promovarea unui forum. De preferat cineva care stie cum se dezvolta o comunitate. Astept oferte pe PM.
Firma sau PFA (vreau factura) care sa se ocupe de administrarea si promovarea unui forum. De preferat cineva care stie cum se dezvolta o comunitate. Astept oferte pe PM.
ai cum sa dai mai multe detalii? cred ca te-as putea ajuta .Da un pm cu un ym ceva..o modalitate de contact
Da-mi detalii te rog pe pm sau mail.
Intre timp forumul s-a transformat in altceva dar daca puteti emite facturi oferta e inca valabila. Eu asteptam sa ma contactati voi pe PM, nu am mai vizitat demult aceasta arie a forumului.
Deci ceea ce astept de la viitorul administrator al site-ului meu este in principal sa imi optimizeze site-ul astfel incat sa am cat mai multi vizitatori din google (optimizare in page si off page) si mai vedem noi ce ar mai fi de facut. Deci dati voi PM pentru detalii daca le aveti cu SEO si repet, daca puteti elibera factura.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)