Cautam colaboratori pt promovare site in afara. Detalii la apinti@gmail.com .
Cautam colaboratori pt promovare site in afara. Detalii la apinti@gmail.com .
Ultima modificare făcută de cipango; 30th May 2007 la 09:42.
Nu am un negru pentru asa ceva dar poti apela la serviciile sau la produsele submit suite.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Vrem un colaborator cu experienta pt promovarea unui site cu PR 0 (site-ul a fost facut acum o luna) in domeniul vinzarilor de masini in America, deci concurenta serioasa.
Site-ul are nevoie si de o analiza. Nu as putea spune ce anume trebuie facut pt promovare in afara de trimitere la directoare, PPC, retea de site-uri. Trebuie stabilita si executata o strategie, si aici intervine maiestria voastra.
Daca treaba merge bine, prevad iminenta colaborarea pe termen lung
Pt Barosanu' si altii: rog nu-mi trimiteti PM; am doar 2 posturi pe forum, deci nu pot trimite PM-uri. Dati-mi raspuns la emailul de mai sus, si discutam apoi. Sau includeti si un email in PM.
Ultima modificare făcută de cipango; 30th May 2007 la 10:33.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Mariusel, vad ca nu te intereseaza sa vezi ce am de oferit. Eu am vazut ca ce ai tu de oferit e un link mort. Daca site-ul era in intretinere asta-noapte, cu atit mai rau, deja nu mai sint curios sa vad ce-i acolo. Daca ai si altceva decit o chestie undeva pe web, da-mi un mail si apoi vorbim direct.
Poate e un timeout pe servere dar eu vad ca merge bine, ce am dat mai sus nu este numai o chestie undeva pe web, e o lista completa cu servicii asa cum cereai cu un contact form daca esti interesat. Dat fiind ca nu ai PM am considerat ca acesta e cel mai bun mode de a iti oferi o lista cu servicii.
cred ca se vrea mult mai mult decat inscriere in directoare gratuite..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)