Ideea colegilor este ca exemplul dat este sa zic asa neconcludent, tu ai rankat cu doua site-uri pe cuvinte cheie continute in denumirea domeniului, nu am cautat sa vat cate backlinuri ai si de unde provin, dar ca idee am facut un test cu un singur articol despre reumplere cartuse Tulcea pe un site cu totul irelevant si care nu este cine stie ce [ in ideea ca la tine pe site-uri cuvintele cheie se repeta de zeci de ori, a mai dat cineva un exemplu de mult cu unul cu tractari, care avea acelasi text de sus pana jos cu H-uri de toate felurile, deci revenind, articolul meu nelinkuit este deja pe pagina 2, iar la cautari locale [ din Tulcea ] pe prima. La reumplere cartuse Brasov sunt doar 17.500 afisari [ din locatia mea, care nu e RO ]. Asadar ar fi fost si culmea sa nu rankezi in jumatate de an. Faptul ca esti multumit de ce ai platit si primit este super OK, pentru ca asta inseamna de fapt o afacere echitabila, sa platesti si sa fii convins ca ai platit exact ce ai vrut, ba poate si mai mult decat ai platit.
OFF topic: sfat => in WMT ai teoretic posibilitaea sa vazi in timp ce trafic ai casigat, cat era inainte de serviciu si dupa. Poziti anu inseamna intotdeauna totul! Ca sa intelegi ce zic, eu am un site pe prima pozitie la tot ce inseamna kwd asigurațivă toate cuvintele sunt scrise, habar nu am cum au parut in SERP si ce vrea lumea cu aceste cautari, sunt mii pe luna, nu am apropape niciun click desi sunt 17 variante, toate top 10, din care 5 TOP 3 si una NR 1! Asadar fara sa aiba nicio legatura cu serviciul lui Cris, sa rankezi pe un site EMD pe o concutrenta extrem de mica, nu mica .. cred ca de descurcai cu 2 -4 advertoriale bune + 1 -2 link-uri sitewide. Parerea mea.

Răspunde cu citat