Salutare,
Sunt in cautarea unui developer de aplicatii pentru mobile. Daca esti unul, sau stii pe cineva bun, trimite-mi te rog un PM!
In PM sa specifici te rog si portofoliul, exemple de aplicatii mobile dezvoltate, etc.
Merci,
O duminica frumoasa!
Salutare,
Sunt in cautarea unui developer de aplicatii pentru mobile. Daca esti unul, sau stii pe cineva bun, trimite-mi te rog un PM!
In PM sa specifici te rog si portofoliul, exemple de aplicatii mobile dezvoltate, etc.
Merci,
O duminica frumoasa!
Pentru colaborari SEO si multe altele - click aici. Reprezint Bullet Advertising unde facem optimizare SEO (stiu ca e pleonasm) si alte minuni online :)
Ce gen de aplicatii te intereseaza sa dezvolti si ce buget ai?
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
La modul de baza - o aplicatie care sa afiseze produsele de pe un site (cu functionalitatile de baza - vizualizare produs, comanda online). Insa trebuie gandite si niste incentive-uri si probabil vor mai fi niste extra functionalitati.
Pe parcursul colaborarii vor veni noi indicatii si de la departamentul de marketing referitor la extra. Buget exista, decizia se va lua in functie de portofoliu si pret (nu vanam cele mai mici preturi, dar nici nu alergam dupa cele mai mari).
Merci de raspuns, felix!![]()
Pentru colaborari SEO si multe altele - click aici. Reprezint Bullet Advertising unde facem optimizare SEO (stiu ca e pleonasm) si alte minuni online :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)