Detin un server DL380 cu 2 procesoare SIX CORE = 24 Threads
32 GB ECC DDR
2 SSD-uri puse in raid pentru sistem si mysql
4 HDD-uri puse in raid 10 pentru site-uri.
Serverul este in datacenter-ul de la voxility adica in Bucuresti (datacenter cu 3 provideri de internet).
Softul de administrare este CPANEL (WHM)
exista instalat server de nginx.
In acest moment pe server se tin site-urile mele + site-lurile unor prieteni , clienti.
Mai vand in acest moment 5 conturi de reseller in urmatoarele conditii:
- Cost: 50 ron pe luna.
- 1 Ip dedicat. Optional 10 lei pentru fiecare alt ip dedicat.
- Domenii: maxim 20-30 de domenii.
- Spatiu : 50 de GB.
- Metoda de plata: se plateste trimestrial (la 3 luni ) de pe 1 ale lunii ca sa nu ne incurcam. La inceput se poate platii pentru o luna.
Nu se accepta:
- siteuri xxx, site-uri torente, site-uri distributie de filme etc. tot ce este ilegal sau la limita ilegalitatii. (din motive bine intelese, zic eu)
- siteuri care vor sa foloseasca serverul ca si server de spam, sub orice fel de metoda.
In acest moment load-ul serverului este sub 4.5 in spike. din 24. deci nici undeva pe la 20% din ce poate serverul.
Server-ul nu va fi nici o data folosit mai mult de 80% in spike casa sa nu "sughite" de loc.
Serverul este monitorizat in permanenta ca sa nu aiba downtime de loc.
Se face back-up la toate domeniile.
Unul din site-urile puse pe server este locuri de munca - job - joburi
Puteti vedea un ping, puteti face teste cat de repede se incarca etc.
Aceste conturi de reseller la performanta sunt mult peste ce exista pe piata la viteza comparand chiar si cu conturile de VPS (exceptie face faptul ca nu aveti root sau ssh).
Nu am nici o afacere cu hosting sau ceva de genul acesta. Singurul lucru care doresc e sa mai micsorez din costul hostingului cu conditia sa nu afecteze in nici un fel site-urile care sunt pe server.
Doritorii ma pot contacta pe forum sau pe adresa de email: mariusx@gmail.com

Răspunde cu citat