Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: [Caut] EXPERT in EXCEL

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit [Caut] EXPERT in EXCEL

Caut o persoana cu experienta bogata (exeprienta cu functii complexe) in utilizarea EXCEL, pentru cateva task-uri lunare.

Folosesc csv-uri pentru site-urile de afiliere si am nevoie de cateva data extrase din csv-urile magazinelor.

Job-ul este freelance (de acasa), lunar sau periodic.

Detalii pe PM.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

clawbc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    14th February 2008
    Locaţie
    Berlin
    Vârstă
    41
    Posturi
    91
    Putere Rep
    34

Implicit

Poti sa-ti faci un tool in PHP+MySQL care sa-ti incarce datele din csv-uri in tabele si de acolo cu SQL si programare sa ajungi la rezultatele dorite. Poate suna complicat, dar pe termen lung cred ca ajuta. Un programator mediu poate sa faca asta in 1-2 zile max.
    My 2 cents.
    Cauti ceva de inchiriat sau produse Apple?

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de clawbc Vezi Post
    Poti sa-ti faci un tool in PHP+MySQL care sa-ti incarce datele din csv-uri in tabele si de acolo cu SQL si programare sa ajungi la rezultatele dorite. Poate suna complicat, dar pe termen lung cred ca ajuta. Un programator mediu poate sa faca asta in 1-2 zile max.
    My 2 cents.
    Nu suna complicat, doar ca este la fel de complicat ca si in excel. Daca ai lucrat cu feed-urile din 2parale, atunci stii ca fiecare magazin are stilul lui de feed si trebuie creat un script pentru fiecare feed = magazin, iar asta inseamna ca indiferent ca e php sau excel, este acelasi volum de munca.

Am incercat ambele variante, dar consider ca excel este mai util in cazul de fata, pentru ca pot aplica sau adauga diverse date in functie de cerintele mele, fara sa necesite munca in plus din partea unui programator. Plus ca, orice modificare, se face mult mai rapid in excel.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

Tom ... tu stii mai exact ce ai nevoie dar totusi ... programatori php/sql sunt mult mai multi decat experti in Excel ... iar feed-uri le poti prelucra tot in PHP inainte de parsing si introducerea in baza de date pentru a le aduce la un format uniform ...
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de StarNET Vezi Post
    Tom ... tu stii mai exact ce ai nevoie dar totusi ... programatori php/sql sunt mult mai multi decat experti in Excel ... iar feed-uri le poti prelucra tot in PHP inainte de parsing si introducerea in baza de date pentru a le aduce la un format uniform ...
    Corect, doar ca este fix acelasi volum de munca, la care in cazul programarii PHP eu nu particip. La excel ma pricep destul de bine, php inca nu am invatat Asa ca prefer excel, cu formule standard si personalizare in functie de feed (magazin) si ulterior modifcat in functie de cerintele mele.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.789
    Putere Rep
    33

Implicit

2 banuti ai mei: trimte-mi un exemplu de ce vrei sa faci, stiu destul de bine excelul, insa o sa ma gandesc daca abordez problema in C# si fac export in excel, intr-un fisier pe care-l poti apoi utiliza cum vrei. Ca programator cred ca nu e problema cu ce prelucrezi datele primare, daca apoi le poti exporta in ce format vrei tu. Daca ceea ce vrei tu nu necesita prea mult de munca in excel, te ajut gratuit.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    2 banuti ai mei: trimte-mi un exemplu de ce vrei sa faci, stiu destul de bine excelul, insa o sa ma gandesc daca abordez problema in C# si fac export in excel, intr-un fisier pe care-l poti apoi utiliza cum vrei. Ca programator cred ca nu e problema cu ce prelucrezi datele primare, daca apoi le poti exporta in ce format vrei tu. Daca ceea ce vrei tu nu necesita prea mult de munca in excel, te ajut gratuit.
    Ti-am dat PM. Nu ma intereseaza gratuit, ma intereseaza sa platesc, fie si in lei moldovenesti

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.789
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Ti-am dat PM. Nu ma intereseaza gratuit, ma intereseaza sa platesc, fie si in lei moldovenesti
    Merge si in HUF, am sa ma ocup, jobul tau l-am mai facut pentru cei de la QBIS, care extrageau datele medicilor din diverse fisiere, inclusiv Excel si apoi erau exportate in diverse formate. Totul se reduce la o interogare SQL - asta pentru cine vrea sa se apuce! Sa-mi zici daca abordarea propusa de mine este ok pentru tine.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Caut EXPERT SEO!
    De Andreib21 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 10th December 2010, 09:44
  2. Caut expert SEO
    De zgabu în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th November 2010, 10:44
  3. Caut SEO expert
    De laguna în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0