Salut,
Caut un coder care poate sa-mi modifice un meniu in joomla 3.0. Vreau ca fiecare buton sa aiba o culoare diferita. Multumesc.
Am un meniu pe site, care arata asa :
meniu1.png
Si vreau sa-l fac asa arate asa :
meniu2.png
Salut,
Caut un coder care poate sa-mi modifice un meniu in joomla 3.0. Vreau ca fiecare buton sa aiba o culoare diferita. Multumesc.
Am un meniu pe site, care arata asa :
meniu1.png
Si vreau sa-l fac asa arate asa :
meniu2.png
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Daca ai fi postat link-ul site-ului, era mai usor de dat cu parerea. E posibil ca fiecare element din meniu fie un <li> cu in ID unic, si poti hardcoda in css culoarea pt fiecare in parte. Daca nu are fiecare link din meniu o clasa sau un ID unice ca sa poata fi customizat individual, atunci ar trebui adaugat din cod, dar n-ar trebui sa fie mare chestie. N-am mai lucrat cu joomla de ceva vreme, dar incearca cum zic eu (daca stii ceva CSS):
vezi cu Firebug-ul in firefox sau in chrome apasa F12, ai in stanga jos o lupa (a 3-a din stanga), faci click pe ea si apoi pe un link din meniul tau si vei daca in structura HTML pe care o vezi acolo gasesti ID-uri unice pt fiecare <li> in parte. Daca da, pui in CSS pt fiecare:
#id1 {
background-color: #ff0000;
}
etc.
Signatura lipsa
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)