@kidu - imi pare rau, dar nu am de unde sa stiu si nici cum sa aflu statisticile oamenilor din grupuri. Din ce mi-am dat eu seama, predomina persoanele peste 18 ani, dar n-am cum sa flu cati sunt femei si cati sunt barbati (presupun ca asta te interesa).
@imagini - iti multumesc mult pentru feedback. Mai putem face o incercare in alta zi cand nu sunt meciuri si putem alege ceva mai inspirat.
Eu asta am incercat sa dau de inteles in primul post, ca depinde foarte mult mesajul prin care faci omul curios sa intre pe link-ul vostru si produsul/serviciul vostru. Nu pot controla membrii, nimeni nu poate, nu stiu cati sunt online la ora respectiva si nici cati ar fi interesati de "acel" produs, serviciu sau stire.
@kidu, din nou - primesti link-urile nofollow de la cel mai autoritar site de pe internetul asta, primesti expunere, economisesti timp, diluezi ancorele.
Si in functie de ce oferi tu, nu trebuie neaparat ca omul sa intre atunci pe site, poate sa vada si sa tina minte, iar cand are nevoie, intra. Ca daca tu vezi reclama la Mercador la televizor, nu intrii atunci pe site, poate pentru ca nu ai ce vinde, dar cand ai nevoie, scrii frumos in bara "mercador" si ai rezolvat problema.
Cand aveam 200 si ceva de grupuri, m-am apucat sa numarsi depaseau 2 milioane membrii, la 300 de grupuri, fa si tu un calcul
Iar dupa cum spuneam mai sus, nu am cum sa-i controlez, ca nici tu nu poti controla fanii tai fara sa platesti la Facebook
Ideea e ca sunt multi, sunt activi, dar sunt diversi factori care influenteaza numarul de click-uri, factori ce nu depind de mine.
Si ca sa inchei controversa cu tine, Kidule.. daca mai ai ceva de intrebat, te rog fa-o pe mess sau pe PM, ca sa nu obosim lumea cu faptul ca stii prea bine ce inseamna Facebook si ce inseamna expunerea pe Facebook, ca daca nu stiai, nu te zbateai si tu in aceeasi directie
![]()