Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 27

Subiect: Postari pe cateva sute de grupuri Facebook

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.084
    Putere Rep
    62

Implicit

@kidu - imi pare rau, dar nu am de unde sa stiu si nici cum sa aflu statisticile oamenilor din grupuri. Din ce mi-am dat eu seama, predomina persoanele peste 18 ani, dar n-am cum sa flu cati sunt femei si cati sunt barbati (presupun ca asta te interesa).

@imagini - iti multumesc mult pentru feedback. Mai putem face o incercare in alta zi cand nu sunt meciuri si putem alege ceva mai inspirat.

Eu asta am incercat sa dau de inteles in primul post, ca depinde foarte mult mesajul prin care faci omul curios sa intre pe link-ul vostru si produsul/serviciul vostru. Nu pot controla membrii, nimeni nu poate , nu stiu cati sunt online la ora respectiva si nici cati ar fi interesati de "acel" produs, serviciu sau stire.

@kidu, din nou - primesti link-urile nofollow de la cel mai autoritar site de pe internetul asta, primesti expunere, economisesti timp, diluezi ancorele.
    Si in functie de ce oferi tu, nu trebuie neaparat ca omul sa intre atunci pe site, poate sa vada si sa tina minte, iar cand are nevoie, intra. Ca daca tu vezi reclama la Mercador la televizor, nu intrii atunci pe site, poate pentru ca nu ai ce vinde, dar cand ai nevoie, scrii frumos in bara "mercador" si ai rezolvat problema.

Cand aveam 200 si ceva de grupuri, m-am apucat sa numar si depaseau 2 milioane membrii, la 300 de grupuri, fa si tu un calcul Iar dupa cum spuneam mai sus, nu am cum sa-i controlez, ca nici tu nu poti controla fanii tai fara sa platesti la Facebook Ideea e ca sunt multi, sunt activi, dar sunt diversi factori care influenteaza numarul de click-uri, factori ce nu depind de mine.

Si ca sa inchei controversa cu tine, Kidule .. daca mai ai ceva de intrebat, te rog fa-o pe mess sau pe PM, ca sa nu obosim lumea cu faptul ca stii prea bine ce inseamna Facebook si ce inseamna expunerea pe Facebook, ca daca nu stiai, nu te zbateai si tu in aceeasi directie
    Ultima modificare făcută de AntonioTony; 23rd October 2013 la 23:23.
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

cRadu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    25th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    55
    Posturi
    123
    Putere Rep
    24

Implicit

Numar de clik-uri aduse de o postare 250-300.

Ca si imagini, apreciez seriozitatea, implicarea, dorinta de a multumi clientul.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

antonio: ce controversa? i am spus colegului imagini ca feedbackul este slabut. Tu acorzi un demo de serviciu gratuit tocmai pentru a putea obtine un feedback cat mai "patrunzator"

Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.084
    Putere Rep
    62

Implicit

Da ... am inceput ieri un alt demo gratuit pt imagini, cu alta pagina, cu text compus de mine, sa vedem ce rezultate vor fi.

Intr-adevar primul feedback nu a fost la nivelul la care ma asteptam, dar motivele cred ca au fost clare. Vedem acum, ca nu mai e nici un meci!

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    676
    Putere Rep
    32

Implicit

@kidu
    Nu toti ne pricepem sa facem review-uri de calitate. Eu am subliniat ceea ce mi s-a parut mie relevant, ceea ce nu coincide intotdeauna cu asteptarile altora.

@antonio
    Multumesc pentru incercare. Dupa cum am intuit, rezultatele sunt mult mai bune.

Concret, am ales o alta pagina pentru a testa serviciul, cu un subiect ceva mai atractiv (Cum sa gasesti bilete de avion ieftine). In ultimele 16 ore am avut 387 vizite pe aceasta pagina si aproximativ 140 - 150 like-uri (nu pot preciza cu exactitate acum, pagina avea deja un numar de like-uri anterioare).

Concluzii:
    - depinde foarte mult mesajul (articolul, titlul etc). Combinatia "Cum sa...gratis, ieftin etc" face minuni.
    - depinde mult intervalul orar ales (eu mizez pe 11.00 - 15.00 si 20.00-23.00)
    - depinde mult si daca acest interval este suprapus de un eveniment de interes major (exemplu meciuri ale FC Steaua in CL, finala Dansez pentru tine).

Despre colaborarea cu Antonio si seriozitatea acestuia nu am decat cuvinte de lauda. Dupa cum am spus, incearca sa ofere maximum de avantaje pentru client (de la idei si sugestii, pana la implicare efectiva in aceasta directie). Daca voi apela la servicii contra-cost? Da, de fiecare data cand am de gand sa promovez un subiect anume.

PS Acum am aflat ca inca nu s-a terminat de postat pe toate grupurile. Revin cu concluziile finale cand se termina testul.
    Ultima modificare făcută de imagini; 28th October 2013 la 12:09.

Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.084
    Putere Rep
    62

Implicit

@imagini. Multumesc, dar demo-ul nu s-a terminat! Mai am de postat pe aproape 100 de grupuri si dupa 2-3 zile poti vedea o cifra exacta.

remy este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    31st July 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    145
    Putere Rep
    25

Implicit

Mie mi se pare un serviciu interesant si m-am decis sa il testez. Revin cu un feedback dupa ce inchei colaborarea.

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    676
    Putere Rep
    32

Implicit

Completez feedback-ul anterior, fara sa mai reiau aprecierile asupra serviciului, care se mentin.

Rezultatele celui de-al doilea test sunt:
    - 679 vizite pe pagina promovata, iar din aceasta 154 vizite pe o pagina de afiliere. Din aceste vizite s-a generat un comision de 24 euro (bilet de avion)
    - 280 like-uri

Fiecare apreciaza cum doreste performanta. Din (ne)fericire, nu am articole cu titluri bombastice (Ramai prost daca nu citesti....Asa ceva nu s-a mai vazut de 200 de ani etc). Articolul promovat a doua oara nu este nici el unul excelent, l-as incadra la "decent". Cu un articol bun si un titlu atractiv, rezultatele pot fi chiar mai bune. Pregatesc in curand o serie de articole ceva mai interesante si voi testa serviciul inca o data, dupa care revin cu un nou feedback.

Popa Flavian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Brăila
    Posturi
    336
    Putere Rep
    27

Implicit

De curiozitate, pe cate grupuri postezi zilnic? Toate 300 in acelasi timp ar risca o banare a contului de facebook sau introducere captcha/verificare poze etc.

Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.084
    Putere Rep
    62

Implicit

Pana in prezent nu am avut banat nici un cont, dar daca zici ca exista aceasta posibilitate, atunci voi intinde durata unei postari pe parcursul a doua zile.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Script postare automata pe grupuri Facebook
    De djgabor în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 27th February 2015, 17:42
  2. Vand postari facebook
    De polooradea în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 9th April 2013, 14:50
  3. Cumpar postari Facebook
    De impelo în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 3