Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Vand postari facebook

polooradea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    4th February 2011
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    33
    Posturi
    373
    Putere Rep
    26

Implicit Vand postari facebook

Vand postari facebook pe o pagina de 10.000 fani: 1 euro postarea (la alegere link + poza + o mica descriere, le pot pune toate trei sau doar una daca se doreste). pagina e de divertisment: 59% male, 41% female, cu varste intre 18-34 ani, romani.

Postari pe un profil de fata care are 5000 de prieteni plus cateva sute de followeri: 1 euro postarea. majoritatea sunt romani, barbati peste 20 de ani, insa gasesti si femei si ceva spanioli, italieni, etc.

Daca doriti aceeasi postare pe ambele: 2 euro prin paypal.

ma puteti contacta aici sau pe ym: ionutlenghel.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Cati ajung sa vada postarea respectiva?
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    4th February 2011
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    33
    Posturi
    373
    Putere Rep
    26

Implicit

aseara am postat un link si acuma are peste 1.000 de vizualizari fara sa primeasca like sau share. o postare care are 2 likeuri are in jur de 2.200 vizualizari. la profil cred ca toti prietenii fiindca nu e limita cu 20%.

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    44

Implicit

Sunt fani adusi la gramada de pe site-uri de filme sau adusi de pe site de nisa cu interese comune?

doro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th September 2007
    Locaţie
    Berlin / Bucharest
    Posturi
    988
    Putere Rep
    38

Implicit

Din moment ce din 1000 de vizualizari abia are 1-2 like-uri... e clar ca sunt fani adusi cu gramada. Sorry, nu vreau sa fiu rautacioasa, dar nu vad de ce ar da cineva bani pe un serviciu ca asta.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de doro Vezi Post
    Din moment ce din 1000 de vizualizari abia are 1-2 like-uri... e clar ca sunt fani adusi cu gramada. Sorry, nu vreau sa fiu rautacioasa, dar nu vad de ce ar da cineva bani pe un serviciu ca asta.
    Din acelasi motiv pt care unii cumpara mii de fani la gramada, fara sa le pese ca-i intereseaza sau nu. Poate fi pt branding, reputation management, 1 euro totusi nu-i mare chestie. Ce-i drept, poti folosi mai inteligent 1 euro eventual prin FB Ads, daca tot vrei promovare pe FB... Dar depinde de strategia fiecaruia
    Signatura lipsa

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    4th February 2011
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    33
    Posturi
    373
    Putere Rep
    26

Implicit

doro 1.000 de vizualizari fara nici un like, am specificat mai sus. si e vorba de linkuri nu de imagini. am o pagina cu 15.000 veniti majoritatea direct de pe site (like box) si deasemenea nici aia nu depasesc cu mult "performantele" paginii asteia (1800-2000 vizualizari). deci nu-mi dau seama cum ai dedus ca 1.000 de vizualizari in nici 24h sunt putini. de la o pagina de 10.000 nu te astepta sa-ti aduca vizitatori cu nemiluita.

daca nu va intereseaza va rog sa nu mai postati aici, la fel cum si eu ma abtin sa comentez la multe vanzari de pe aici. parca era o regula asta.

redhat, acuma ti-am vazut mesajul, fanii sunt cumparati. cei de la profil nu stiu, profilul l-am luat cu ceva timp in urma, insa toti sunt reali. am postat aici deoarece atunci cand trebuia sa-mi promovez aplicatiile gaseam oferte de genul: 10 euro/postare la 5k (?@!). deaia nu umflu preturile fiindca stiu cat valoreaza un produs.
    Ultima modificare făcută de polooradea; 9th April 2013 la 14:37.

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    44

Implicit

Doro, nu e musai. Eu daca am o pagina cu 10 000 fani adusi de pe un site de carti, este foarte putin probabil sa imi dea like la o manea.
    @polooradea, testeaza fanii si vezi de ce sunt interesati. Aia care vand cu 10 euro postarea la 5 mii probabil au fani targetati iar un share pe o pagina din aia iti poate aduce conversii de 50 euro.

LE. NU am postat sa iti stric topicul, voiam sa aflu cateva informatii despre pagina sa vad daca merita cumparate cateva postari pe ea.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    4th February 2011
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    33
    Posturi
    373
    Putere Rep
    26

Implicit

am postat destul pe pagina ca sa-mi fac o idee si mi-am facut-o, acuma incerc sa-i fac sa "recunoasca" pagina. nu prea cred in conversii de genul acela, am avut posturi pe pagina de 50.000, din care 80.000 talking about this, fanii erau incantati de pagina insa cand mi-a postat cateva linkuri au venit 100-200 unici. si era aceeasi nisa.

poate deschide cineva un thread despre facebook sa nu facem aici off-topic. m-au contactat cateva persoane, astept in continuare.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cumpar postari Facebook
    De impelo în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 6th February 2013, 20:31
  2. Vand postari pe Facebook, pachete diverse, pana la 300.000 fani
    De Serban Cristian în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 14th October 2012, 15:16
  3. Schimb de tweeturi, postari pe facebook sau google plus
    De John în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 0