Adica 30 de articole?
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
da, 30 de articole. Daca nu doriti repartizarea pe luna a cate unul pe zi, se pot livra si mai repede.
Ofer servicii de content writing !
Pe langa oferta de mai sus, am facut 2 pachete complexe care suna cam asa:
1 articol pe zi postat direct pe site-ul vostru in concordanta cu domeniul site-ului, minim 300 cuvinte;
2 articole/ zi pe directoare de articole care sa sustina articolul respectiv;
1 share pe Facebook/zi pe o pagina cu 48 000 fani;
1 advertorial / luna pe ghid365.ro x 500 cuvinte
Sustinerea fiecarui articol din directoarele de articole cu 1 link dintr-un site de bookmarking
Pret pentru intreg pachetul: 850 lei/luna
Pachetul 2 reprezinta jumatate si costa 500 lei / luna.
Oferta e valabil pe termen nelimitat, in limita timpului disponibil. Suntem 2 persoane care scriu, eu si prietena mea si momentan avem 2 proiecte mai mari care ne ocupa doar cateva ore pe zi, deci avem timp berechet. Putem oferi factura si chitanta si ne jucam si cu wordpressul sau cu tot ce tine de creatie ( idei de promovare, idei pentru pliante, idei pentru reclame stradale, etc )
Ne luam dreptul de a putea refuza proiecte ( spre exemplu, nu stiu ce am putea scrie in 90 de articole despre care mortuare ) si ne luam si dreptul de a negocia, pentru cei seriosi care doresc proiecte pe termen lung. Acceptam critici in cazul in care gresim si daca sunteti din Bucuresti venim cu placere la o bere sa punem tara la cale![]()
Ofer servicii de content writing !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)