@whitet de la cine ai cumparat pana la urma?
@whitet de la cine ai cumparat pana la urma?
de la vladuionut
astep sa vad daca exista vre-o explicatie
Fara a-i lua apararea in vreun fel lui Vladu Ionut, stiti cu totii ca in momentul in care apelati la un asemenea serviciu exista riscul de a avea o rata masiva de unlikeuri. Pentru simplul fapt ca posibil ca profilul utilizatorilor care au dat like paginii voastre (voit sau involuntar) sa nu se potriveasca cu profilul paginii voastre. Este adevarat, este frustrant sa pierzi atatia fani intr-un interval de timp asa de scurt. Sunt sigur insa ca veti gasi o rezolvare amiabila.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Salut!!
Da am vazut aceasta problema...idea este ca si eu sunt interemediar la fani straini , eu trimit doar fani din Romania,iar persoana de la cine am cumparat mi-a spus ca fanii au disparut deoarece sunt picate serverele.Deci clar acesti fani sunt boti ceea ce el nu mi-a zis initial ,in fine.Voi returna banii lui whitet.Imi cer scuze pentru neplacerile create.
Ultima modificare făcută de vladuionut; 27th May 2013 la 10:26.
cele mai tari bancuri 1000 Fani Facebook - 8 Euro Pm cine doreste!!
Ofer caini de vanzare daca esti iubitor de animale de companie.
cele mai tari bancuri 1000 Fani Facebook - 8 Euro Pm cine doreste!!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)