Postat în original de
lawrians
1 pachet - 1 saptamana? Deci cele 50 de pachete ale mele vor dura 50 de saptamani?
Si va trebui sa astept pana le primesc...inca vreo 120 de saptamani?

)
Datorita faptului ca vine Vara, eu cred ca cei care se uita la filme "zi de zi", aleg doar weekend, daca nu cumva au balci in sat. Asa ca 1 pachet dureaza cam 1 sapt. Deci cele 170 de sapt sunt realiste. In iarna, dec+, se pot livra si 3-4 pachete pe sapt.
Deci eu prind iarna 2016. Sper sa mai am ce promova atunci.

Postat în original de
N.Paul
Teoretic DA. Nu pot să vă spun că livrez 1 pachet în 3 ore și apoi să nu mă țin de cuvânt. Pot apărea probleme, oamenii pot ieși pe afară că tot e frumos..de aceea iau o săptămână ca și un fel de siguranță. Din testele pe care le-am făcut 1000 de fani se realizează mult mai repede, acuma doar timpul le știe pe restul
Problema e alta, tu ai facut o oferta de "servicii", cu livrare in 2016. Eu o vad ca o problema de credibilitate. Avantaj Vali.D. Apropo, de ce nu scadeti preturile cei cu 10 euro? Aveti demonstratia clara ca se poate. O oferta de primavara? Un 3-4 euro mia de fani?
Paul, nu te vad bine! Astept sa vad cand se livreaza primele 10 pachete, ca sa-mi retrag cererea.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.