1 pachet - 1 saptamana? Deci cele 50 de pachete ale mele vor dura 50 de saptamani?
Si va trebui sa astept pana le primesc...inca vreo 120 de saptamani?![]()
1 pachet - 1 saptamana? Deci cele 50 de pachete ale mele vor dura 50 de saptamani?
Si va trebui sa astept pana le primesc...inca vreo 120 de saptamani?![]()
Am un blog cu Amenajari Interioare
Teoretic DA. Nu pot să vă spun că livrez 1 pachet în 3 ore și apoi să nu mă țin de cuvânt. Pot apărea probleme, oamenii pot ieși pe afară că tot e frumos..de aceea iau o săptămână ca și un fel de siguranță. Din testele pe care le-am făcut 1000 de fani se realizează mult mai repede, acuma doar timpul le știe pe restul
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
)
Datorita faptului ca vine Vara, eu cred ca cei care se uita la filme "zi de zi", aleg doar weekend, daca nu cumva au balci in sat. Asa ca 1 pachet dureaza cam 1 sapt. Deci cele 170 de sapt sunt realiste. In iarna, dec+, se pot livra si 3-4 pachete pe sapt.
Deci eu prind iarna 2016. Sper sa mai am ce promova atunci.
Problema e alta, tu ai facut o oferta de "servicii", cu livrare in 2016. Eu o vad ca o problema de credibilitate. Avantaj Vali.D. Apropo, de ce nu scadeti preturile cei cu 10 euro? Aveti demonstratia clara ca se poate. O oferta de primavara? Un 3-4 euro mia de fani?
Paul, nu te vad bine! Astept sa vad cand se livreaza primele 10 pachete, ca sa-mi retrag cererea.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Eu cred ca vara e vacanta + concedii si lumea se uita mai des la filme decat acum cand are de munca. Stiu din propria mea experienta, aveam zile in vacanta in care stateam de dimineata pana seara la filme. Probabil nu s`a schimbat nimic in ultimii ani. Deci mai ai o sansa pentru 2015![]()
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)