Rezultate 1 la 10 din 35

Subiect: Caut pe cineva care sa imi promoveze site-ul

Afișare hibrid

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

@Tom
    Si daca vrei business, la cine apelezi? Nu sunt ironic, sunt cat se poate de serios.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de imagini Vezi Post
    @Tom
    Si daca vrei business, la cine apelezi? Nu sunt ironic, sunt cat se poate de serios.
    Pentru nisa ei nu apelezi la nimeni. 20 de linkuri bune sunt destul pt top 5. Si cred ca sezonul e peste cateva luni, asa ca 4-5 links pe luna, nu sunt asa greu de obtinut.

Daca vrei pt alta nisa, e alta discutie. Totul tine de nisa si concurenta. Eu m-am uitat pe "lucrari de licenta" si e caterinca mare acolo

Forumul seopedia nu prea vinde servicii seo, in sensul in care se aspteapta un client. E si normal, pt ca este un forum. Pe forum poti cumpara servicii basic, poti face schimb de linkuri, cumpara linkuri, si content. Care de multe ori sunt destule pt un impingator.

Seo inseamna consultanta sau buget. Fara bani, nu merita riscul. Consultanta o primesti gratuit, daca cineva e dispus sa ti-o ofere, sau contra cost.

off: Eu de ex nu am oferit nimanui de pe seopedia servicii seo, dar am cumparat servicii basic. Clientii mei sunt doar din referrals. Am avut site loc 1-2 timp de 5 luni pentru optimziare seo (un emd), si m-am convins cum e cu romania si seo, fix la fel cum e cu web design. Ieftin, ieftin, si om vedea noi dupa. Seo ieftin? Site ieftin? Nu ma bag
    Ultima modificare făcută de Tom; 27th March 2013 la 00:23.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Analiză este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Pentru nisa ei nu apelezi la nimeni. 20 de linkuri bune sunt destul pt top 5. Si cred ca sezonul e peste cateva luni, asa ca 4-5 links pe luna, nu sunt asa greu de obtinut.

Daca vrei pt alta nisa, e alta discutie. Totul tine de nisa si concurenta. Eu m-am uitat pe "lucrari de licenta" si e caterinca mare acolo
    Oare careva link uri catre site-uri ce au domeni .edu sau se ocupa de educatie ar ajuta simtitor?

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Analiză Vezi Post
    Oare careva link uri catre site-uri ce au domeni .edu sau se ocupa de educatie ar ajuta simtitor?
    Nu sunt domenii edu in ro. E unul de pe forum care are cateva, dar nu stiu cum il cheama.

Oricum, nu pricep la ce te referi. Sa trimiti sau sa primesti?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    @imagini, apelezi la cine iti pote garanta rezultate. Iar prin rezultate inteleg cresterea cu x procente a vizitelor, cresterea cu x procente a conversiilor, etc. in functie de ceea ce veti agreea prin contract.
    Serviciile seo sunt percepute ca "pozitii" si mai putin trafic si conversii.

Cine plateste seo, plateste pozitia.

Conversia tine enorm de mult de site (design) si de ce vinde clientul. Degeaba aduci trafic la un site care are produse populare foarte scumpe, pt ca nu-ti pot creste conversia, indiferent de trafic si de site.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Analiză este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    26

Implicit

Sa primesc, ma refer la primerea link-urilor din partea domenilor .edu sau a site-uri ce se ocupa de tematica educatie...
    Ma gandesc ca astfel de site uri trebuiesc sa ajute ceva mai mult comparativ cu alte nise.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Caut EXPERT SEO!
    De Andreib21 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 10th December 2010, 09:44
  2. Caut expert SEO
    De zgabu în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th November 2010, 10:44
  3. Caut SEO expert
    De laguna în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0