Rezultatele pe care le am obtinut cu ajutorul comunitatilor Facebook sunt deja cunoscute, asa ca va ofer un serviciu unic: creearea unei pagini Facebook ca si comunitate, unde aducem fani natural, fara clickjack si fara aplicatii.
Statistici: vor fi absolut deosebite: exemplu 1, exemplu 2. Cred ca cifrele sunt clare, daca va doriti o comunitate care sa interactioneze in pagina dvs si sa fie capabila sa va cumpere servicii/produse, puteti apela la oferta mea.
Pret: 40 euro / 1.000 fani, cantitate minima, doriti mai multi, pretul se multiplica, nu se face discount pentru volum pentru simplu motiv ca se munceste pentru fiecare fan adus.
Mecanism: imi dati denumirea paginii si 2-3 cuvinte despre ce veti face pe ea, se creeaza pagina si o dezvoltam, poate dura 6-9 zile pentru 1k fani + pana apare stats complet. La final va prezentam pagina si statisticile, sunteti multumiti, este a dvs, daca nu, renuntati sau incercam sa facem alta pagina.
Plata: paginile se achita la predare, cu mici exceptii: reputatie negativa, useri noi, din afara forumului,etc. Transfer bancar, Paypal sau Moneybookers. Imi rezerv dreptul de a selecta clientii, in genul daca ma injuri pe blogul tau, nu cere sa muncesc pentru tine