Am colaborat pentru 10 articole, le-am primit inainte de termen si pe langa asta la cerere am primit si un "avans" din ele. Recomand, este de incredere.![]()
Am colaborat pentru 10 articole, le-am primit inainte de termen si pe langa asta la cerere am primit si un "avans" din ele. Recomand, este de incredere.![]()
Serios si de incredere, genul de persoana cu care iti face placere sa colaborezi!
Kinetoterapie si fizioterapie la cabinet de recuperare medicala
Mulțam fain de aprecieri! Vă mai aștept să colaborăm.![]()
Are careva nevoie să-i scriu un set de 20 de articole mari (500 cuvinte) pe care le va primi duminică? De preferat pe domenii precum sport, gadgeturi, turism pe România sau mașini.
Vă rog să nu mai luați în considerare aceste prețuri, decât doar orientativ. Pentru că am ajuns la concluzia că prețurile trebuiesc menționate în funcție de domeniu, de dificultatea articolelor. Pentru cei care doresc să le scriu articole, descrieri de produse, etc. îi aștept să discutăm pe privat sau pe mail absolut toate detaliile.
Am colaborat din nou. Raport calitate/pret excelent!
Am colaborat de cateva ori. Raport calitate/pret excelent. Recomand cu toata increderea!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)