Buna dimineata,

In momentul de fata lucrez la un proiect gen portal regional si am nevoie de cineva care se pricepe la cuvinte.
Concret, vreau sa concepeti, cate o descriere cat mai generala de aproximativ 300 cuvinte pentru fiecare categorie a portalului.
Exemplu de categorii (keywords) : gradinite, scoli, cinematografe, biserici, conferinte, biblioteci, imobiliare, magazine, etc

In principiu am nevoie de 5 descrieri in fiecare saptamana, durata proiectului este de cateva luni (cred ca undeva la 60-80 de categorii in final)
Din moment ce aceste descrieri vor avea o expunere frecevnta catre cititori, este musai sa vad si un exemplu de cum scrieti. Quality is the king.

Mentiuni
Articolele (descrierile) sunt in limba romana, keywords vor fi mentionate de mine.
Se poate scrie cate 1 articol/zi (de luni pana vineri) - cei care au proiecte in derulare pot strecura acest task.
Plata se poate face prin paypal sau banking.
Nu iau in considerare ofertele partiale (gen fara pret, fara exemplu de articol, pentru un prieten, etc)

Cei care pot scrie despre asa ceva, va rog sa-mi faceti o oferta (aici sau PM).
Daca am uitat ceva amanunte, va rog sa ma trageti de maneca.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Revin cu o mentiune : descrierile sunt absolut generale, de exemplu daca se scrie despre gradinite - nu are nicio legatura cu locatia sau cu portalul (nu trebuie scris despre gradinita X) pur si simplu este o descriere - introducere a acelei categorii.