Cumpar baza de date cu explicatii "detaliate" pentru termeni medicali si /sau o baza de date pentru medicamente (nu tot prospectul ca un singur camp text ci informatii clasificate pe tip de substanta activa, contra-indicatii, etc).
Multumesc
Cumpar baza de date cu explicatii "detaliate" pentru termeni medicali si /sau o baza de date pentru medicamente (nu tot prospectul ca un singur camp text ci informatii clasificate pe tip de substanta activa, contra-indicatii, etc).
Multumesc
Dacă știi vreun site care oferă astfel de informații pot să-ți creez eu o astfel de bază de date (cu informațiile de acolo, bineînțeles).
Si eu sunt interesat de asa ceva.
@StancuFlorin: de aici poti scoate ceva?
Dictionar medical - dictionar de medicina
sau http://www.sfatulmedicului.ro/dictionar-medical
Da, am să-ți dau un PM în foarte scurt timp.
Și crezi că cel care-ți vinde o astfel de bază de date (dacă o exista) nu a mai vândut-o și pe la altul sau n-a mai folosit-o?
De ce nu ?
Pt. medicamente am primit o ofeta a unei baze de date farmaceutice de uz intern. Pt. termeni medicali, poate fi un dictionar academic sau alta sursa care nu a fost publicata online. Daca o vinde dupa ce apuc sa fiu eu indexat, ma intereseaza mai putin. Nu exclud nici variantele cu licenta, atata timp cat informatia nu a mai fost publicata online.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)