Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Servicii SEO - Inscriere in directoare romanesti si comentarii pe bloguri

De-Koon este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    30th April 2011
    Locaţie
    Botosani, Romania
    Posturi
    48
    Putere Rep
    26

Implicit Servicii SEO - Inscriere in directoare romanesti si comentarii pe bloguri

Buna seara! Ma ocup de o perioada de timp de inscrieri in directoare romanesti si de comentarii pe bloguri do-follow. In dimineata aceasta, am updatat lista de directoare intrucat am avut nevoie de ea pentru inscrierea unui client.

Inscriere in directoare web romanesti -20$

Ofer inscrierea in 300 directoare web romanesti, lista am actualizat-o astazi (puteti vizualiza 2 preview-uri a listei (am realizat lista astfel incat sa fie catre pagina de submit a fiecarui director) - preview1 si preview2
    cu urmatoarele beneficii.

- toate directoarele web sunt romanesti, fara link reciproc
    - nici un director nu are pagerank-ul mai mic ca 1 (deci nu exista director cu PR0)
    - voi realiza o pagina speciala pentru dvs. unde veti putea urmari ORICAND progresul inscrierii (autentificare pe pagina respectiva cu username si parola pe care le va voi comunica eu)
    - fisier .pdf cu raportul la final
    - adresa de mail (Gmail) pe care voi confirma mailurile primite de la directoare (la finalul inscrierii va voi comunica userul si parola contului)
    - 25 de inscrieri pe zi, 12 zile pentru finalizarea intregii inscrieri.
    - plata prin paypal; daca sunt utilizatori cu vechime pe forum si care au reputatie buna accept si plata la final (rog seriozitate)

De ce am nevoie...

- titlul site-ului (max 32 de caractere)
    - descriere complexa (pana in 1000 caractere)
    - descriere scurta (META) (pana in 250 de caractere)
    - 2 seturi de cuvinte cheie (un set pana in 250 de caractere si unul pana in 150 de caractere); directoarele care accepta 250 de caractere vor primi prima serie, celelalte a doua serie - nu are rost pierderea unor cuvinte cheie cu o descriere de 150 de caractere.
    - (preferinte) daca doriti un anumit nume la inscriere (gen: Robert Mihai)

Comentarii pe bloguri romanesti

Ofer 3 pachete de comentarii pe bloguri cu urmatoarele caracteristici:
    - toate blogurile sunt romanesti
    - toate blogurile sunt do-follow

Din pacate, nu poate fi adaugat un cuvant cheie ca ancora.

Pachet 1:
    25 backlinkuri dofollow
    Timp de executie: 3 zile
    Pret: 5$

Pachet 2:
    50 backlinkuri dofollow
    Timp de executie: 5 zile
    Pret: 10$

Pachet 3:
    100 backlinkuri dofollow
    Timp de executie: 7 zile
    Pret: 15$

- fisier .pdf cu raportul la final (cu link catre comentariu)
    - voi realiza o pagina speciala pentru dvs. unde veti putea urmari ORICAND progresul realizat (autentificare pe pagina respectiva cu username si parola pe care le va voi comunica eu)
    - la fel ca si la serviciul de inscriere in directoare, daca sunt utilizatori cu vechime pe forum si care au reputatie buna accept si plata la final (dar din nou, rog seriozitate)

Va multumesc!

--- Later Edit --- 8 mai 2012

Au trecut aproximativ 48 de ore si intrucat vad ca nu a fost nimeni interesat am decis sa scad pretul cu 20%. Astfel incat inscrierea in 300 directoare web cu pr mai mare ca 1 va costa 16$, pachetul 1 de comentarii pe bloguri 4$, pachetul 2 - 8$, pachetul 3 - 12$.
    Ofer servicii SEO sau realizez website-uri la SEOit

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    30th April 2011
    Locaţie
    Botosani, Romania
    Posturi
    48
    Putere Rep
    26

Arrow

Reducerea de 20% nu mai este valabila, preturile noi fiind afisate. Pentru clientii care au cumparat pachetele cu discount-ul oferit, acesta ramane valabil pentru toate site-urile a caror inscriere/comentarii sunt in lucru cat si pentru site-urile pe care doreau sa le propuna.

Inscriere in directoare web romanesti -20$
    25 backlinkuri dofollow - 5$
    50 backlinkuri dofollow - 10$
    100 backlinkuri dofollow - 20$ (imi cer scuze pentru aceasta ridicare de pret dar datorita numarului imens de comenzi sunt nevoit sa o aplic)

Am trimis un mail catre toti clientii prin care v-am informat de modificarile facute. Inca odata, serviciile comandate pana acum cat si cele pe care le doreati pentru alte site-uri li se vor aplica reducerea, pretul final fiind de 12$ (pachetul 3)

Multumesc si o seara placuta

--- Later Edit --- 16 Mai 2012

! De asemenea doresc sa precizez ca nu folosim pentru comentariile dvs. lista de bloguri de pe dofollow.ro. Majoritatea webmasterilor platesc pe cineva sau folosesc ei insisi lista de pe dofollow.ro pentru a realiza comentariile. Problema consta in faptul ca lista nu a mai fost actualizate de o perioada mare de timp astfel incat 5% din bloguri nu sunt functionale, 25% inactive (accepta comentariile extrem de greu), iar peste 30% (1/3) din blogurile prezente in lista au NO-FOLLOW la momentul de fata.
    Am realizat o lista noua de bloguri pentru inscriere, actualizata acum 2 saptamani.

Momentan nu mai am nici un loc pentru cei care doresc realizarea de comentarii pe bloguri, sambata dimineata vor fi 2 locuri libere. Cei care mai doresc rog sa lase mesaj.
    Ultima modificare făcută de De-Koon; 15th May 2012 la 23:09.

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    32

Implicit

In tot forumul asta, ai mai vazut pe cineva sa scrie cu trei culori diferite si alte trei fonturi intr-un singur post?
    E greu de urmarit si enervant, scrie si tu normal ca toti ceilalti.

LE: Acelasi sfat ti l-as putea da si pentru site.
    Ai logo-ul, slider-ul si butoanele sociale mai mari decat orice alt element din site, sunt ca nuca in perete si capteaza atentia. Cand cineva intra la tine pe site vrea sa vada ce oferi, nu butoanele si logo-ul... nu am mai vazut pana acum ca butoanele sociale sa fie mai mari decat continutul.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    30th April 2011
    Locaţie
    Botosani, Romania
    Posturi
    48
    Putere Rep
    26

Arrow

Citat Postat în original de Kaa Vezi Post
    In tot forumul asta, ai mai vazut pe cineva sa scrie cu trei culori diferite si alte trei fonturi intr-un singur post?
    E greu de urmarit si enervant, scrie si tu normal ca toti ceilalti.

LE: Acelasi sfat ti l-as putea da si pentru site.
    Ai logo-ul, slider-ul si butoanele sociale mai mari decat orice alt element din site, sunt ca nuca in perete si capteaza atentia. Cand cineva intra la tine pe site vrea sa vada ce oferi, nu butoanele si logo-ul... nu am mai vazut pana acum ca butoanele sociale sa fie mai mari decat continutul.
    Multumesc pentru sfaturi. Sunt interesat ca in viitorul apropiat sa modific o parte din site, inclusiv butoanele sociale (care trebuiau sa fie mai mici dreapta sus) cat si logo-ul. Voi tine cont de sfaturile tale

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    30th April 2011
    Locaţie
    Botosani, Romania
    Posturi
    48
    Putere Rep
    26

Implicit

Buna ziua! Dupa o absenta de aproape o luna datorata unor probleme am revenit si voi oferi 100% din timpul meu pentru a relua serviciile pe care le-am oferit in acest thread. La momentul actual, am 3 locuri libere din 8 pentru comentariile pe bloguri si 2 libere pentru inscrierile in directoare.

Daca sunteti interesat, aveti neclaritati sau doriti mai multe informatii despre servicii, rog sa imi dati un PM si va voi raspunde bucuros la orice intrebare.

Va multumesc,

Stefan

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    51
    Posturi
    616
    Putere Rep
    34

Implicit

de ce scrii cu bold ? asa cu font normal nu se vedea?

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    47

Implicit

Parca-i teleshopping aici, numai acolo vezi scris cu bold, rosu, portocaliu. Mai lipsesc super-ofertele gen platesti 2 primesti 1.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    30th April 2011
    Locaţie
    Botosani, Romania
    Posturi
    48
    Putere Rep
    26

Implicit

Momentan am disponibile 6 locuri din 8 pentru comentariile pe bloguri si 1 (un loc) pentru inscrierea in directoare.

Am reactualizat astazi lista de bloguri pentru a fi sigur ca toate sunt 100% do-follow.

Daca sunteti interesati sau aveti vreo intrebare nu ezitati sa ma contactati.

Multumesc,
    Stefan
    Ultima modificare făcută de Nichita; 13th July 2012 la 00:45. Motiv: Nu mai scrie cu bold. Vedem foarte bine !

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Servicii SEO - Inscriere in directoare, comentarii pe bloguri
    De I. Laurentiu în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 157
    Ultimul Post: 20th June 2014, 18:24
  2. Oferte - servicii de inscriere in directoare romanesti ?
    De Heavenz în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 6th June 2011, 10:57
  3. Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 28th October 2010, 17:54
  4. Servicii de inscriere in directoarele romanesti (cumpar)
    De vip_vyo în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 3rd May 2008, 00:56
  5. Inscriere in 300 directoare romanesti
    De hcs în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 16th January 2008, 11:46

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente