Rezultate 1 la 2 din 2

Subiect: Caut (cu plata) 3 persoane care sa posteze pe un Forum

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.065
    Putere Rep
    46

Lightbulb Caut (cu plata) 3 persoane care sa posteze pe un Forum

Asa cum scrie si in titlu, am nevoie de 3 persoane care sa imi scrie pe un forum.

Detalii forum:
    UR: Forumul Netul.ro
    Forumul este unul generalist, deci gasiti subiecte din orice arie de interes (de la IT, programare, software, hardware... pana la sanatate, medicina, politica, comunicatii, casa, gradina, diete, afaceri etc...)
    Forumul nu este chiar gol, are peste 2000 de postari, deci cand postati, puteti raspunde la intrebarile existente, sau puteti crea topicuri noi.
    Doresc sa-mi dezvolt Forumul si ma intereseaza calitatea postarilor si nu cantitatea lor (spammerii sunt banati insantaneu). Am gasit si niste sponsori care sa imi ofere niste premii la viitoarele concursuri ce le voi organiza pe forum.

Conditii:
    - buna cunoastere a limbii romane, sa scrieti corect gramatical (nu e nevoie de diacritice), sa folositi corect semnele de punctuatie etc..
    - postarile (fie ca le creati ca topic nou sau raspundeti la unul existent) sa contina text scris si gandit de voi, adica fara texte (sau fragmente de text) luate de pe net.
    - postarile sa contina peste 400 caractere (macar 3 randuri de text) - la acest aspect lucrez la un plugin care ia in calcul nr de caractere al postarilor
    - trebuie sa postati in ariile destinate informatiilor utile si de interes general (adica postarile scrise in subforumul Fun si in forumurile de Bazar/Anunturi Gratuite nu vor fi contorizate)
    - in caz ca raspundeti la un subiect existent, sa nu dezgropati topicurile vechi decat daca ele ofera informatii utile si de interes general ce nu sunt legate de o anumita perioada de timp
    - sa se posteze pe cat mai multe subforumuri, din diverse suibecte de interes (de ex sa nu fie mai mult de 10 postari in acelasi subforum). Aici nu cred sa fie vereo problema, pt ca sunt o gramada de subforumuri din aproape orice domeniu.
    - postarile scrise sa ofere informatii calitative si nu cantitative (adica sa nu scrieti tot felul de prostii care nu ajuta pe nimeni, doar pt a va mari nr de postari in mod aiurea).

Pot oferi 15 Euro (PayPal sau transfer bancar) pt 90 postari ce indeplinesc conditiile de mai sus PLUS un banner gratuit pe forum (in sidebar dreapta, apare pe toate sectiunile forumului inclusiv pe pagina postarilor; pe durata de 30 de zile; de marime: maxim 250px latime si maxim 150px latime; bannerul sa nu duca catre un site cu continut ilegal sau destinat adultilor).

Cele 90 de postari sa fie gata cam in 10-14 zile, ca sa postati in mod uniform vreo 6-8 postari pe zi (nu vreau de ex. sa postati intr-o zi 15-20 postari iar apoi cateva zile sa nu postati nimic).

Daca doresti sa fii una din cele 3 persoane, lasa-mi un PM impreuna cu niste exemple de texte ce le-ai scris tu (fie pe siteul personal fie ai colaborat cu alte siteuri), ca sa imi dau seama ca scrii corect. Voi posta aici cele 3 persoane (dupa ce le aleg).
    Ultima modificare făcută de Netul; 1st May 2012 la 02:31.

impelo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    7th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    304
    Putere Rep
    26

Implicit

Ti-am trimis PM. Sunt interesat de o asemenea colaborare.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. caute2-3 persoane pentru un proiect
    De beatrice88 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 24th August 2011, 20:25
  2. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 14th April 2011, 14:07
  3. De ce sunt permise anunturile pentru alte persoane?
    De Seinfeld în forumul Regulile si politica noastra
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 5th February 2011, 10:58

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •