Asa cum scrie in titlu, cumpar comentarii pe bloguri dofollow. Doresc pentru un numar mai mare de site-uri.
Nisele site-urilor pentru care vreau comentarii sunt agricultura, auto, asigurari.
Plata o pot efectua numai prin transfer bancar.
Asa cum scrie in titlu, cumpar comentarii pe bloguri dofollow. Doresc pentru un numar mai mare de site-uri.
Nisele site-urilor pentru care vreau comentarii sunt agricultura, auto, asigurari.
Plata o pot efectua numai prin transfer bancar.
Salut,
Iti pot oferi eu pe bloguri dofollow si nofollow, dar in engleza cu ce ancore doresti tu si nu pe pagini pline de spam .Daca esti interesat da-mi pm
Codeinwp.com - Wordpress experts
Site-urile sunt in romana, as vrea sa fie si blogurile unde vor fi comentariile tot in limba romana. Ai asa ceva?
Din ce-am testat eu, la noi pe .ro sunt vreo 10-15 bloguri dofollow care permit si keyword in nume, atata timp cat pui comentariu decent. Tot din ce-am testat, pot spune ca ajuta mult si link-urile cu anchor text numele brandului sau altceva, nu doar keyword-ul. La urma urmei, un link este un link si ajuta la cresterea reputatiei site-ului. Insa, dupa cum zice si maldinii, marea parte a celor de pe forum care ofera servicii de blog commenting, folosesc numele real ca si anchor text.
Signatura lipsa
In cazul in care te intereseaza uite aici cineva care ofera asa ceva.
Am vazut ca are un pret decent 0.10 centi pe comentariu.
Eu am oferit acest serviciu pana prin luna august a anului trecut. Aveam o lista cu aproximativ 100 de bloguri dofollow, insa in maximum 30 dintre ele se accepta cuvant cheie, in restul acceptandu-se doar nume propriu.
As putea filtra lista sa vad cum se mai comporta modul de aprobare si in cazul in care inca se poate face ceva, sunt dispus sa ofer din nou acest serviciu.
Din pacate, avand in vedere ca trebuie acordat foarte multa atentie din pricina unor motive bine intemeiate, si pretul va fi putin mai mare. Mai exact: nu se mai aproba comentarii foarte scurte si care nu sunt pe subiect, deci trebuie citite articolele in intregime. Mai apoi se face o lista cu toate linkurile unde s-a postat, dupa care se verifica timp de aproximativ 2 saptamani. Unii aproba instant, altii la cateva zile, unii la cateva luni de zile sau niciodata.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)