Scriu comentarii pe 75 de bloguri romanesti dofollow.
Pretul este de 0.10e pentru fiecare comentariu acceptat.
Clientul primeste la final un raport complet cu linkurile unde comentariile au fost acceptate.
Pot primi plata in paypal.
Scriu comentarii pe 75 de bloguri romanesti dofollow.
Pretul este de 0.10e pentru fiecare comentariu acceptat.
Clientul primeste la final un raport complet cu linkurile unde comentariile au fost acceptate.
Pot primi plata in paypal.
Salut,
lasa-mi te rog pe mail adresa de paypal.
Mersi.
Blogurile sunt nisate sau generaliste? Sunt hostate pe acelasi ip?
Accepti si plata prin transfer bancar?
Numai bine!
Salut.
Si eu sunt interesat de un pachet.
Inainte de asta, te rog, daca poti oferi mai multe detalii:
Comentariile vor fi realizate cu nume, sau cu anchor text?
Blogurile banuiesc ca sunt dofollow, da?
Care este intervalul de timp in care va fi finalizat un pachet?
Ip-urile blogurilor sunt romanesti?
Stiu ca pun cam multe intrebari pentru un serviciu atat de ieftin, dar, cu cat mai detaliata este oferta, cu atat mai multi potentiali clienti ve avea.
Merci.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Si eu sunt interesat de oferta si ma intereseaza datele tehnice ale celor 75 de bloguri.
Accepta comment cu ancora formata din cuvinte cheie?
Blogurile sunt cu continut in limba romana?
Faci si commenturi pe bloguri no-follow daca iti ofer aceeasi suma?
Cum lucrezi, la o comanda de 600 de commenturi poti pune 10 pe zi timp de o luna?
Trust, but verify.
@impelo deocamdata nu pot primi decat in paypal, dar in curand si prin transfer bancar !
@robyroy nu e nici o problema ca pui intrebari, sunt bine veniteBlogurile in sine sunt romanesti, au continut in limba romana dar ip-urile nu le-am verificat. Bineinteles ca sunt dofollow. Intervalul de timp ramane la alegerea clientului. Eu il finalizez intr-o zi fara probleme.
@dan da, pot comenta si pe bloguri nofollow, si da pot pune cate commenturi pe zi doreste clientul.
comentariile sunt introduse manual?
Si sunt scrise cu anchor sau nume?
Am un blog cu Amenajari Interioare
Da, comentariile sunt introduse manual.
Mie imi plac sa comentez cu nume pentru a fi acceptate, dar se poate si cu cuvinte cheie daca doriti.
Sunt si eu interesat de oferta ta ! Astept PM si incepem treaba cat mai curand !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)