Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 16 din 16

Subiect: Cream site-uri de prezentare in HTML, CSS, JS si FLASH, bannere etc

Mihai Alexandru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    11th July 2011
    Locaţie
    Buzau
    Vârstă
    30
    Posturi
    456
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de tiberiur Vezi Post
    Poate nu intra toti pe site sa vada portofoliul, deci poftim ceva de la 0 (mai multe gasesti pe site):
    - RusuAndrei.Ro - Personal Website
    - "Professional Gamers League"
    - Home - Sinvex Multiservice

Pe pagina Portofoliu - WdPixel.Com - Creare website-uri la preturi mici | Prezentare firma, Magazin Online, Blog, Retea socializare, Comunitate| Flash | Carti de vizita, Flyere, Logo la 'FLASH' si 'LAYOUT' ai creatii de la 0.

Iti mai pot arata daca doresti.
    in progress...

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Fa-mi o oferta pentru site de ecommerce pentru un magazin cu produse pentru copii si mamici in joomla, preferabil cu virtuemart, toate componentele, modulele, pluginurile care sunt necesare (am deja pluginuri platite, daca mai e nevoie si de altele care merita le platesc separat si pe acelea) , design, etc.
    Eu nu mai am timp sa ma ocup de asta, si am nevoie de ajutor.
    Dupa ce faci asta si sunt multumit atat de costuri cat si de ce iese iti mai dau si altele de facut, am mult de treaba.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

tiberiur este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    26th September 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    33
    Posturi
    455
    Putere Rep
    32

Implicit

@Mihai Alexandru: atunci inseamna ca am inteles eu gresit din exprimarea de pe site ("Serviciile noastre se bazeaza pe Layout Design, realizare de layout-uri profesionale...").

ps: pentru Sinvex Multiservice vezi punctul 2 (Ja Corola).

Ceva amuzant:

WdPixel isi rezerva drepturile de autor pentru toate produsele afisate pe acest site. Nu ne asumam responsabilitatea pentru clientii care solicita servicii care constau in copierea altor siteuri, pagini, imagini s.a.m.d.
    Cum puteti avea asta in TOS din moment ce site-ul de prezentare e "copiat". Isi rezerva drepturi de autor pentru ce? Pentru un template cumparat? Drepturile de autor de la yootheme nu se transfera odata cu achizitionarea unui template.
    Ultima modificare făcută de tiberiur; 3rd January 2012 la 19:21.
    .

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Citat Postat în original de Mihai Alexandru Vezi Post
    - Home - Sinvex Multiservice

Iti mai pot arata daca doresti.
    Alex, multi de pe site te respecta pt ceea ce faci la varsta ta, inclusiv eu te respect, dar nu incerca sa ne vinzi noua gogosi, pt ca nu este un forum cu incepatori aici. Oare eu sunt singurul care observa o asemanare izbitoare intre tema site-ului de mai sus, care tu zici ca-i de la 0, si tema asta pt joomla:

JA Corona - It's Web 2.0! Black or Blue

Cred ca tiberiu se referea la acelasi site, sau poate mai sunt si altele cu aceeasi tema, n-am stat sa ma uit la portofoliu, doar am verificat ce zici tu ca-i de la 0...

LE: Da, vad ca tiberiu zice de acelasi site, desi tu zici ca-i de la 0... deci chiar sunt confuz, ori faci misto de noi, ori ne iei de fraieri. Ma rog... inca o chestie: sa scrii ca un site este optimizat pt un anumit browser denota o lipsa de profesionalism. Ca si cum BMW ar spune ca masinile lor merg cel mai bine pe autostrada, nu prin gropile din Romania.
    Ultima modificare făcută de tymbark; 3rd January 2012 la 20:32.
    Signatura lipsa

Mihai Alexandru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    11th July 2011
    Locaţie
    Buzau
    Vârstă
    30
    Posturi
    456
    Putere Rep
    29

Implicit

Site-ul ala nu e de la 0, l-am trecut acolo, sincer, din repezeala. Ideea e urmatoarea: site-urile care le facem in joomla sau wordpress le facem cu teme luate de pe net fiindca nu avem cunostintele necesare sa facem teme de la 0 pentru cms-urile astea, insa, tot ce facem inafara este de la 0, fara a copia de nicaieri nimic, iar in cazul in care se aseamana 2 bannere sa zicem sa stii ca nu este fiindca noi am facut asta din bunavointa, ci fiindca asa a cerut clientul.

Tocmai am discutat aseara cu mai multe persoane incercand sa 'recrutam' pe cineva sa se ocupe de temele pentru wordpress.

Daca aruncati o privire pe pagina cu portofoliul veti vedea ca totul este original inafara de site-urile in joomla sau wordpress.

@Lovelife - ti-am dat pm.

EDIT: legat de mesajele non-profi de pe site, o sa ma ocup de ele. Va multumesc ca mi-ati spus.
    in progress...

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

E ok, inteleg. Faptul ca folositi teme WP sau joomla nu-i pb, pt ca sunt firme "mari" de web design, care fac asta, deci nu-i un lucru rau, e un business si daca este mai profitabil asa, atunci asa faceti. Singura pb care cred ca a deranjat pe mai multi este faptul ca ai spus, din graba poate, faptul ca ati facut diverse site-uri de la 0 care erau de fapt teme WP cumparate. Daca ai fi specificat din start: site-urile care folosesc un cms in spate au teme luate de pe net si eventual modificate dupa cerintele clientului, iar restul site-urilor sunt de la 0, crek n-ar mai fi fost atatea discutii pe tema asta.

Si daca tot eram la sugestii, parca pagina de termeni si conditii este prea incarcata, cu bold, underline, casute de warning si altele... Sincer, mi se pare f greu de citit si n-am mai vazut niciun site care sa aiba pagina de TOS asa de "formatata" HTML. Uneori mai simplu e mai eficient si mai profesional, poate
    Signatura lipsa

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Portare din HTML in FLASH
    De cristian.ene în forumul Client side
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 14th June 2011, 17:25
  2. Site de prezentare, un pic de ajutor va rog
    De Robert în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 25th March 2011, 10:56
  3. Bannere Statice sau Flash ?
    De Lupanu în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 16th June 2010, 10:06
  4. Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 29th March 2008, 11:29
  5. Validare cod HTML - problema Flash...
    De vbcypher în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 8th September 2006, 17:33

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •